Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie
Gescreend door Nationale Politie
Landelijk Netwerk van Rechercheurs

Zorgeloos verhuren als vastgoedbeheerder

Huurder Screening

Als verhuurder wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je een betrouwbare huurder hebt voor je pand. Het screenen van potentiële huurders kan daarom erg belangrijk zijn. Het Haagsch Recherchebureau is een gerenommeerd bureau dat gespecialiseerd is in het screenen van huurders.

Het Haagsch Recherchebureau biedt verschillende soorten screenings aan om ervoor te zorgen dat je als verhuurder de juiste keuze maakt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een achtergrondonderzoek waarbij het bureau verschillende bronnen raadpleegt om een volledig beeld te krijgen van de huurder. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de financiële situatie van de huurder, zijn of haar woongeschiedenis en eventuele strafrechtelijke antecedenten.

Naast het achtergrondonderzoek biedt het Haagsch Recherchebureau ook de mogelijkheid om referenties te checken en om te controleren of de huurder wel daadwerkelijk is wie hij of zij zegt te zijn. Dit kan bijvoorbeeld door het verifiëren van de identiteit van de huurder en het nagaan van de geldigheid van zijn of haar verblijfsvergunning.

Tijdens de huurperiode bieden we de mogelijkheid tot preventieve controles op illegale prostitutie, wietplantages en andere vormen van ondermijning.

Door het inschakelen van het Haagsch Recherchebureau kun je als verhuurder zeker zijn van een betrouwbare huurder. Het bureau werkt zeer discreet en houdt zich aan alle geldende privacywetgeving. Bovendien zijn de onderzoeken van het Haagsch Recherchebureau zeer grondig en worden alle bevindingen duidelijk gerapporteerd. Zo kun je als verhuurder een weloverwogen beslissing maken over je potentiële huurder.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Mijn vrouw ging vreemd
“We hadden een slecht onderbuikgevoel bij onze sollicitant. Door de screening en het interview werd duidelijk waarom. Dank!”
Bekend van
Kosten Huurder Screening

Wat kost een Huurder Screening?

De kosten van een huurder screening door het Haagsch Recherchebureau zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het onderzoek en de gewenste diepgang van de screening.

Over het algemeen variëren de kosten van een huurder screening van enkele honderden tot duizend euro. Het Haagsch Recherchebureau zal de kosten vooraf met de verhuurder bespreken en een offerte op maat maken op basis van de specifieke wensen en behoeften van de verhuurder.

Tijdens de huurder screening zal het Haagsch Recherchebureau verschillende controles uitvoeren, zoals het controleren van persoonlijke gegevens, het nagaan van de huur- en betaalgeschiedenis, het uitvoeren van een identiteitscontrole en het uitvoeren van een antecedentenonderzoek. Het bureau zal vervolgens een rapport opstellen met de bevindingen van het onderzoek en deze aan de verhuurder overhandigen.

Hoewel de kosten van een huurder screening bij het Haagsch Recherchebureau misschien hoog lijken, kan het selecteren van een ongeschikte huurder veel meer kosten met zich meebrengen in de vorm van onbetaalde huur, schade aan de woning en juridische kosten. Een huurder screening kan dus een waardevolle investering zijn voor verhuurders die op zoek zijn naar betrouwbare huurders voor hun woning.
Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
5 signalen van vreemdgaan
Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor je kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we je. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door
WhatsApp Logo