Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie
Gescreend door Nationale Politie
Landelijk Netwerk van Rechercheurs

Zorgeloos aan de slag met een nieuwe leverancier

Leverancier Screening

Het selecteren van betrouwbare leveranciers is van cruciaal belang voor het succes van een bedrijf. Het kan echter een uitdagende taak zijn om te bepalen welke leveranciers het beste passen bij de specifieke behoeften en normen van een bedrijf. Daarom kan het nuttig zijn om de hulp in te roepen van een professioneel onderzoeksbureau, zoals het Haagsch Recherchebureau, om leveranciers te screenen en te evalueren.

Het Haagsch Recherchebureau heeft een ruime ervaring in het screenen van leveranciers voor verschillende soorten bedrijven en organisaties, variërend van kleine ondernemingen tot multinationals. Het bureau gebruikt een gestructureerde en uitgebreide methode om leveranciers te screenen, waarbij zowel openbare als niet-openbare bronnen worden geraadpleegd om een compleet beeld te krijgen van de leverancier en zijn achtergrond.

Het doel van de leverancier screening is om mogelijke risico's te identificeren en te beoordelen, zoals reputatierisico's, financiële risico's en compliance risico's. Door middel van grondige screening kan het Haagsch Recherchebureau de geschiktheid en betrouwbaarheid van leveranciers beoordelen en kan het bedrijf worden geholpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen bij het selecteren van leveranciers.

De leverancier screening van het Haagsch Recherchebureau omvat onder meer het onderzoeken van de achtergrond en reputatie van de leverancier, het controleren van de financiële stabiliteit en solvabiliteit van de leverancier, en het onderzoeken van eventuele eerdere geschillen of geschillen met andere bedrijven. Daarnaast kunnen ook specifieke compliance aspecten worden geëvalueerd, zoals de naleving van wet- en regelgeving op het gebied van milieu, arbeid, gezondheid en veiligheid.

Met behulp van de leverancier screening van het Haagsch Recherchebureau kan een bedrijf betrouwbare leveranciers selecteren die voldoen aan de normen en waarden van het bedrijf en de risico's van potentiële problemen minimaliseren. Dit kan uiteindelijk bijdragen aan de efficiëntie, veiligheid en winstgevendheid van het bedrijf.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Mijn vrouw ging vreemd
“We hadden een slecht onderbuikgevoel bij onze sollicitant. Door de screening en het interview werd duidelijk waarom. Dank!”
Bekend van
Kosten Leverancier Screening

Wat kost een Leverancier Screening?

De kosten van een Screening zijn uiteenlopend en zijn afhankelijk van de zwaarte. Zo bieden we een financiële en UBO check aan, maar bieden we ook de mogelijkheid tot het interviewen van uw leverancier bij u op kantoor of door middel van een huisbezoek. Vaak komt hier interessante informatie uit voort, waarop kan worden door gerechercheerd. Hiermee weet u wie u met welk bedrijf u in zee gaat en kunt u weer verder met ondernemen.

Tevens behoort een Identiteitscontrole, BKR check, VOG aanvraag en Diploma check tot de mogelijkheden.

Vanwege onze multidisciplinaire zienswijze zetten wij verschillende middelen in. Denk hierbij aan o.a. tactisch onderzoek, interviews en digitaal onderzoek. Hierdoor kunnen we onze diensten scherp aanbieden en bieden we u optimaal onderzoeksresultaat.
Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
5 signalen van vreemdgaan
Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door
WhatsApp Logo