Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie
Gescreend door Nationale Politie
Landelijk Netwerk van Rechercheurs

Integriteit als speerpunt

Medewerker Screening

Het screenen van medewerkers is een essentiële stap voor bedrijven om ervoor te zorgen dat ze gekwalificeerde, betrouwbare en ethische professionals in dienst hebben. Bedrijven die niet grondig genoeg screenen, kunnen ongewenste risico's lopen, zoals diefstal, fraude, reputatieschade, enz. Daarom is het van groot belang om de juiste screening tools en methoden te gebruiken om uw organisatie te beschermen.

Het promotieproces binnen organisaties is een complex en kritisch proces. Het selecteren van de juiste kandidaat voor een managementfunctie is een belangrijke beslissing die grote gevolgen kan hebben voor het bedrijf en de werknemers. Het is daarom van groot belang dat werkgevers een effectieve en betrouwbare methode hebben om potentiële managers te screenen en te evalueren.

Het Haagsch Recherchebureau is een gerenommeerd onderzoeksbureau dat zich richt op het uitvoeren van grondige achtergrondcontroles en screenings van medewerkers. Het bureau biedt verschillende diensten aan om bedrijven te helpen bij het identificeren van potentiële risico's, het verbeteren van hun screeningprocessen en het beschermen van hun bedrijf.

Daarnaast biedt het Haagsch Recherchebureau ook trainingen en workshops aan over medewerker screening en fraudepreventie. Deze sessies zijn bedoeld om bedrijven te helpen bij het begrijpen van de risico's en uitdagingen van het aannemen van nieuwe medewerkers en hoe ze hun screeningprocessen kunnen verbeteren om deze risico's te verminderen.

Ten slotte zorgt het Haagsch Recherchebureau voor een nauwgezette rapportage van de bevindingen van elk onderzoek. Het rapport bevat gedetailleerde informatie over de onderzochte kandidaat of medewerker, en het biedt aanbevelingen en suggesties voor het bedrijf om het screeningproces te verbeteren.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Mijn vrouw ging vreemd
“We hadden een slecht onderbuikgevoel bij onze sollicitant. Door de screening en het interview werd duidelijk waarom. Dank!”
Bekend van
Kosten Medewerker Screening

Wat kost een Medewerker Screening?

De kosten van een Medewerker Screening zijn uiteenlopend en zijn afhankelijk van de zwaarte. Zo bieden we een referentie en CV check aan, maar bieden we ook de mogelijkheid tot het interviewen van uw sollicitant bij u op kantoor of door middel van een huisbezoek. Vaak komt hier interessante informatie uit voort, waarop kan worden door gerechercheerd. Hiermee weet u wie u in uw bedrijf binnenhaalt en kunt u weer verder met ondernemen.

Tevens behoort een Identiteitscontrole, BKR check, VOG aanvraag en Diploma check tot de mogelijkheden.

Vanwege onze multidisciplinaire zienswijze zetten wij verschillende middelen in. Denk hierbij aan o.a. tactisch onderzoek, interviews en digitaal onderzoek. Hierdoor kunnen we onze diensten scherp aanbieden en bieden we u optimaal onderzoeksresultaat.
Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
5 signalen van vreemdgaan
Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door
WhatsApp Logo