9 signalen van Vreemdgaan

Vreemdgaan, je hoort en leest het regelmatig. Het is in de meeste relaties gelukkig een ver van je bedshow, maar soms komt het angstvallig dichtbij. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de signalen. Waar herken je mogelijk overspel aan? En hoe nu verder? In deze blog lees je er alles over.‍

1. Je partner liegt en je betrapt je partner er meermaals op

Herhaaldelijk liegen kan een signaal zijn van overspel. Denk bijvoorbeeld aan collega’s van je partner die niet weten dat jullie een relatie hebben. Of je liegt je partner bijvoorbeeld over overwerken?

2. Je partner vermijdt intimiteit

Probeert je partner onder intimiteit uit te komen of ben je minder frequent intiem? Dit kan een signaal van vreemdgaan zijn, maar kan ook andere oorzaken hebben. Ga het gesprek aan en maak het bespreekbaar.

3. Je vindt verdachte berichten op WhatsApp, Messenger, Instagram, Snapchat of Signal

Kom je berichten tegen in social media apps die duiden op flirten of overspel? Praat erover met je partner en ga niet meteen van het ergste uit.

4. Je partner brengt (veel) meer tijd door op zijn/haar telefoon

Is je partner opeens verslaafd aan zijn of haar telefoon? Wellicht komt dit door een nieuwe liefde, maar meer telefoongebruik kan ook andere oorzaken hebben.

5. Je partner komt met smoesjes op de proppen

Betrap je je partner steeds vaker op smoesjes? Geeft hij/zij aan te moeten overwerken of vaker dan anders met vriend(in)en af te spreken?

6. Je partner geeft geld uit op gekke plekken

Hebben jullie een gezamenlijke rekening en zie je afwijkende afschrijvingen? Denk hierbij bijvoorbeeld aan hotels, restaurants of (lingerie)winkels in een andere stad.

7. Je voelt dat er iets niet klopt

Je hebt een onderbuik gevoel dat er iets niet klopt. Vaak is zo'n onderbuik gevoel terecht, ga het gesprek aan met je partner of zoek naar bewijs dat je gevoel bevestigd.

8. Je partner besteedt meer tijd aan zijn/haar uiterlijk en kleding

Doft je partner zich meer op dan anders? Gaat hij/zij anders gekleed? Draagt men nu opeens make-up? Ook dit kan duiden op vreemdgaan.

9. Je partner geeft je cadeaus en complimenten

Als je partner je (veel) cadeaus en complimenten geeft kan dit uiteraard zijn om zijn/haar liefde aan je te tonen. Het kan echter ook duiden op dat ze iets te verbergen hebben.

Je lees het al, er zijn genoeg signalen, vooral een combinatie van signalen kan duiden op vreemdgaan of overspel.

Leidt het gesprek tot niets?

Bij vermoedens van vreemdgaan kan een Privé Detective zoals het Haagsch Recherchebureau uitkomst bieden. Door middel van open bronnen onderzoek en observaties kunnen vermoedens bevestigd of ontkracht worden. Toch raden wij als gerenommeerd recherchebureau altijd aan eerst het gesprek aan te gaan. Soms blijken vermoedens onterecht, het inschakelen van een recherchebureau kan, in zo’n geval een flinke vertrouwensbreuk als gevolg hebben.

Vrijblijvend advies?

Graag adviseren we je vrijblijvend en geheel kosteloos, elke zaak is immers anders. We kunnen ons goed voorstellen dat je het spannend vindt om een recherchebureau in te schakelen, je doet dat immers niet elke dag. Een vrijblijvend adviesgesprek vindt daarom plaats op neutraal terrein en het contact verloopt via het kanaal van je voorkeur. Dit zodat de wederpartij niets meekrijgt van het contact dat je met ons hebt. Zo zijn we bereikbaar via WhatsApp, telefoon, e-mail en in persoon.
Over de auteur
Na jaren te hebben gewerkt in het bedrijfsleven en als interimmer bij de Nationale Politie is Jan-Paul Kreukniet het Haagsch Recherchebureau gestart.

Met een frisse blik op de particuliere onderzoeksbranche heeft hij besloten het nèt even anders aan te pakken. Zo leidt hij zijn rechercheurs met de Haagsche Recherche Academie zelf op samen met een team van specialisten, zet hij volop in op innovatie en werkt hij in dossiers geregeld samen met de Nationale Politie.
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte
van nieuwe blogs.

Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid.
Dank u wel, de aanmelding voor onze nieuwsbrief is ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis, probeer het opnieuw.
WhatsApp Logo