Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie
Gescreend door Nationale Politie
Landelijk Netwerk van Rechercheurs
Kennismaken met de

Privé Detective Eindhoven

Het Haagsch Recherchebureau is uw recherche specialist als u een Privé Detective, Bedrijfsrecherche of Screening in de regio Eindhoven, Tilburg, Breda en Den Bosch zoekt.

Bij het Haagsch Recherchebureau zijn onze rechercheurs 24/7 inzetbaar om u te helpen bij het oplossen van uw persoonlijke of zakelijke kwesties.

Onze multidisciplinaire zienswijze stelt ons in staat om verschillende middelen in te zetten, zoals tactisch onderzoek, interviews, buurtonderzoek, digitaal onderzoek en observaties. Hierdoor kunnen we u voorzien van onafhankelijk bewijs.

Laat ons u helpen bij het verzamelen van het bewijs dat u nodig heeft om uw zaken op te lossen. Onze professionele rechercheurs staan klaar om u te helpen met elk hun eigen expertise.

24/7 bereikbaar

Direct contact met onze rechercheurs

Privé Detective Eindhoven
“Door het onderzoek van het Haagsch Recherchebureau is de fraude binnen mijn bedrijf gestopt en kan ik me weer bezighouden met ondernemen.”
4.5 sterren beoordeling
Bekend van o.a.
Brabants Dagblad LogoEindhovens Dagblad Logo
Maak kennis met

Onze werkwijze

In een adviesgesprek bij ons op kantoor, bij u thuis of op neutraal terrein bespreken we uw casus. Aan de hand hiervan stellen we een plan van aanpak op, zoals de wet voorschrijft. Hierin wordt de aanpak beschreven, de verwachte uren, in te zetten middelen en verwachte duur. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten en wordt u tussentijds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen via onze beveiligde apps.
Privé detective onderzoek

Waarvoor kunt u een Privé Detective inzetten in Eindhoven?

Een Privé Detective in Eindhoven zet zich in op particuliere dossiers en is ook bekend als particulier rechercheur en particulier onderzoeker. Zo werken we aan verschillende onderzoeken in Eindhoven, denk hierbij aan onderzoeken naar alimentatie, overspel, stalking en diefstal.

Elke Privé Detective volgt eerst de opleiding Particulier Onderzoeker, wordt hierna gescreend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en ontvangt een legitimatie bewijs van de Nationale Politie.
Belt u ons liever anoniem? Dat kunnen we ons goed voorstellen. U leest hier hoe.
5 signalen van vreemdgaan

Onderzoek door onze Rechercheurs

Hiervoor kunt u bij ons terecht

Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Kosten Privé Detective

Wat kost het om een Privé Detective in te zetten in Eindhoven?

De kosten van een Privé Detective in Eindhoven zijn uiteenlopend en zijn afhankelijk van de in te zetten middelen, duur en risico's.

Vanwege onze multidisciplinaire zienswijze zetten wij verschillende middelen in. Denk hierbij aan o.a. tactisch onderzoek, interviews, buurtonderzoek, digitaal onderzoek en observaties. Hierdoor kunnen we onze diensten scherp aanbieden en bieden we u optimaal onderzoeksresultaat.
Observant in actie
Onze aanpak

Nét even anders

Na jaren te hebben gewerkt in het bedrijfsleven en als interimmer bij de Nationale Politie is Jan-Paul Kreukniet het Haagsch Recherchebureau gestart.

Met een nieuwe visie op de particuliere onderzoeksbranche besloot hij het anders aan te pakken. Zo biedt ons bureau onder meer een eigen recherche opleiding, een landelijke netwerk van rechercheurs, kosteloze adviesgesprekken en innovatieve apps voor snelle en veilige informatiedeling.

Onze deskundige rechercheurs zijn 24/7 voor u inzetbaar en werken volgens een multidisciplinaire zienswijze. Met deze zienswijze garanderen we u hoogwaardige onderzoeken én een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Het Haagsch Recherchebureau heeft een vergunning van het Ministerie van Veiligheid & Justitie onder POB 1891 en is aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB).

Erkend door o.a.
Privé Detective Eindhoven

Vrijblijvend advies?

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.
Belt u ons liever anoniem? Dat kunnen we ons goed voorstellen. U leest hier hoe.
Privé Detective Eindhoven - Haagsch Recherchebureau
“Privé Detective Eindhoven”
WhatsApp Logo