Haagsche Recherche Academie

De Privé Detective Opleiding van Nederland!

Bij het Haagsch Recherchebureau geloven we in de kracht van talent. Daarom hebben we besloten om onze eigen academie op te zetten: de Haagsche Recherche Academie. Hier helpen we je graag om de wereld van Recherchebureaus en Privé Detectives te ontdekken en stomen we je klaar voor het échte werk.

Onze ervaren instructeurs delen hun kennis en expertise met je, zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt als Observant en Particulier Rechercheur. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?
Agenda icoon

Je wordt in 3 maanden opgeleid tot volwaardig Observant.

Voertuig icoon

Je krijgt een unieke 3-daagse 
Rijopleiding (SRO & OVR).

App icoon

Je traint met specialistische middelen & leert contra-observatie herkennen.

Bekend van o.a.
Rijopleiding SRO en OVR bij Haagsche Recherche AcademiePrivé Detective Den Haag - Haagsch RecherchebureauAan het werk als rechercheur Haagsch Recherchebureau
Vakken

Wat leer je in onze Privé Detective Opleiding?

Na het succesvol afronden van onze Observanten Opleiding krijg je van ons een Gele Pas.
Met deze pas kun je direct voor het Haagsch Recherchebureau aan de slag als Freelance Observant.
Doelgroep

Voor wie is onze Observanten Opleiding?

Iedereen is welkom om deel te nemen aan onze opleidingen en te profiteren van de kennis en expertise van onze ervaren instructeurs. We bieden een programma dat is afgestemd op individuele behoeften en dat is ontworpen om observatiewerkzaamheden onopvallend en veilig uit te voeren (OVR & OVO).
Kosten

Wat kost onze Observanten Opleiding?

Met de Haagsche Recherche Academie kijken we naar het individu. Onze opleiding is daarmee volledig op jouw ingangsniveau, groeicurve en kleinschalig ingericht. Hiermee haal je het beste uit jezelf.

Om onze opleiding voor iedereen toegankelijk te maken kun je tevens in termijnen betalen.

Wil je meer weten over onze academie of hoe wij jou kunnen helpen bij het starten van een carrière als particulier rechercheur? Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren rechercheurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw toekomst.
Aanmelden

Hoe start onze Observanten Opleiding?

In een kosteloze en vrijblijvende intake, bij ons op kantoor, kijken we waar je ambities, wensen en kansen liggen. Hierna kijken we naar je rijvaardigheid middels een intest bij onze rijdocent.

Zien we het hierna allebei wel zitten? Dan verwelkomen we je graag in de opleiding. In samenspraak met jou plannen we alle opleidingsdagen. Afhankelijk van je ingangsniveau en achtergrond is dit zo'n 9-20 dagen verspreid over 3 maanden. Daarmee is het ook perfect te combineren met je baan.
Inzet Specialistische Middelen Haagsch Recherchebureau - VerticaalPrivé Detective Amsterdam - Haagsch Recherchebureau
Informatieaanvraag

Oók meer weten over onze Privé Detective Opleiding?

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid.
Dank je wel, je informatieaanvraag voor onze opleiding is succesvol ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis, probeer het opnieuw.
Erkend door o.a.
WhatsApp Logo