Haagsche Recherche Academie

Opleiding Tactisch Rechercheur

De korte theoretische Privé Detective Opleiding in Nederland staat in schril contrast met de 2-jarige Privé Detective Opleiding in België. Daarom hebben we bij het Haagsch Recherchebureau besloten om zelf een specialistische observatie opleiding te ontwikkelen. Deze praktijkopleiding, inclusief rijopleiding, dient als verdieping op de theorieopleiding Particulier Onderzoeker van het SVPB.

In onze opleidingen, met maar 12 opleidingsplaatsen per jaar, stomen we je klaar voor het échte werk. Onze ervaren instructeurs delen hun kennis en expertise met je, zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt als Tactisch Rechercheur.
Bekend van
Voordelen

Wat maakt dit uniek?

Je wordt geselecteerd via onze strenge selectieprocedure.
Je betaalt op je gemak in 2-36 termijnen.
Je krijgt meerdere dagen 1:1 coaching van onze instructeurs.
Je krijgt je eigen observatiekit met gele pas.
Je traint op observatieteam procedures & communicatie.
Al het lesmateriaal netjes in een lesmap voor thuis.
Je traint zowel overdag als 's nachts, net als in de praktijk.
Je kunt na de opleiding direct voor ons aan de slag.
Doelgroep

Iets voor mij?

Iedereen is welkom om deel te nemen aan onze opleidingen en te profiteren van de kennis en expertise van onze ervaren instructeurs. We bieden een programma aan dat is afgestemd op individuele behoeften en dat is ontworpen om observatie werkzaamheden onopvallend en veilig uit te voeren.
Modules

Wat leer ik?

Na een afronding krijg je van ons een Gele Pas. Met deze pas kun je direct voor ons aan de slag als Tactisch Rechercheur.
Kosten

Wat kost het?

Met de Haagsche Recherche Academie kijken we naar het individu. De opleiding is daarmee volledig op jouw ingangsniveau, groeicurve en kleinschalig ingericht. Hiermee haal je het meeste uit jezelf. Om onze opleidingen toegankelijk te houden betaal je in 4-36 termijnen.

Wil je meer weten over onze academie of hoe wij jou kunnen helpen bij het starten van een carrière als particulier rechercheur? Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren rechercheurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw toekomst.
Aanmelden

Hoe start ik?

In een kosteloze en vrijblijvende intake, bij ons op kantoor, kijken we waar je ambities, wensen en kansen liggen. Hierna doorloop je onze uitgebreide en strenge selectieprocedure.

Zien we het hierna allebei wel zitten? Dan verwelkomen we je graag in de opleiding. In samenspraak met jou plannen we alle opleidingsdagen. Daarmee is het ook perfect te combineren met je baan.
Privé Detective Den Haag - Haagsch Recherchebureau
Informatieaanvraag

Meer weten?

Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken.
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid.
Dank je wel, je informatieaanvraag voor onze opleiding is succesvol ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis, probeer het opnieuw.
Erkend door
WhatsApp Logo