Observant in actie
Over ons

Nét even anders

Na jaren te hebben gewerkt in het bedrijfsleven en als interimmer bij de Nationale Politie is Jan-Paul Kreukniet het Haagsch Recherchebureau gestart.

Met een nieuwe visie op de particuliere onderzoeksbranche besloot hij het anders aan te pakken. Zo biedt ons bureau onder meer een eigen recherche opleiding, een landelijke netwerk van rechercheurs, kosteloze adviesgesprekken en innovatieve apps voor snelle en veilige informatiedeling.

Onze deskundige rechercheurs zijn 24/7 voor u inzetbaar en werken volgens een multidisciplinaire zienswijze. Met deze zienswijze garanderen we u hoogwaardige onderzoeken én een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Het Haagsch Recherchebureau heeft een vergunning van het Ministerie van Veiligheid & Justitie onder POB 1891 en is aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB).

Erkend door o.a.
Vacatures

Voor ons aan de slag? Solliciteer direct

Het Haagsch Recherchebureau is altijd op zoek naar parttimers en freelancers die het team komen versterken op het vlak van tactisch onderzoek, interviews, OSINT en observaties. Iets voor jou?
Bekijk onze vacatures
Haagsche Recherche Academie

Carrière switch? Volg onze Privé Detective Opleiding

Met de Haagsch Recherche Academie leren we je het vak van Particulier Rechercheur.
Bekijk onze opleidingen

“Samen voeren we innovatief recherche onderzoek uit en maken we ons klaar voor het particulier recherche onderzoek van de toekomst.”

Jan-Paul Kreukniet
Oprichter Haagsch Recherchebureau
Kantoor Jan-Paul Kreukniet
Wet- en regelgeving

Wpbr, Wbp en de Privacy gedragscode

Het Haagsch Recherchebureau is vergund door het Ministerie van Veiligheid & Justitie en voldoet daarmee aan de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Wpbr).

Al onze rechercheurs hebben een legitimatiebewijs (gele pas) uitgegeven door de korpschef van de Nationale Politie. Bovendien zijn wij onderworpen aan de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en de Privacygedragscode Particuliere Recherchebureaus.

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) controleert of wij de Wbp correct naleven en heeft de Privacygedragscode Particuliere Recherchebureaus goedgekeurd.
WhatsApp Logo