Onopvallend dichtbij in heel Nederland

Jouw onafhankelijke rechercheteam.

Fijn dat je er bent! Wanneer oplichters en fraudeurs jou met zorgen en schaamte achterlaten. Zijn wij daar waar je ons verwacht, jouw luisterend oor, jouw adviseur en jouw onafhankelijke onderzoeksteam. Als verlengstuk van de politie zetten we net dat stapje extra, zijn we er voor jou, altijd.

Haagsch Recherchebureau werkt landelijk én is zoals de naam al doet vermoeden gevestigd in de politieke hoofdstad. Met een rechercheteam van 12 rechercheurs en 5 vergaderlocaties verspreid door het land werken we aan een fraudevrij Nederland.

Wij zijn degenen waarop je kunt vertrouwen voor advies en onderzoek wanneer je te maken hebt met fraude, zowel in je persoonlijke leven als binnen je bedrijf. We verzamelen onafhankelijke bewijslast voor een civiele procedure, evenals een aangifte bij de politie.

Samen halen we de waarheid boven tafel, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen en je terug grip krijgt op je leven of je bedrijf. Wij verdedigen de waarheid, zodat niemand ongestraft blijft.

Kortom: we doen het nét even anders. Persoonlijk. Hoogwaardig. Veilig. Innovatief.

Met onze vergunning vanuit het Ministerie van Veiligheid & Justitie, POB 1891, werken wij altijd volgens de geldende wet- en regelgeving.

Onze rechercheurs zijn gescreend door de politie. Tevens hebben zij een achtergrond bij Nederlandse opsporings- en inlichtingendiensten. Hiermee garanderen we je professionals die tot het uiterste gaan om voor jou onafhankelijk bewijs te verzamelen.
Elke dag van 09:00 - 23:00 uur bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met een rechercheur

Bedrijfsrecherche door Haagsch Recherchebureau
Bekend van

Wij zijn er altijd voor je

Kernwaarden

Erkend door
Bedrijfsrecherche door Haagsch Recherchebureau

Ondernemer in hart en nieren

Over Jan-Paul Kreukniet.

Ik, Jan-Paul Kreukniet, begon mijn carrière al vroeg, namelijk op mijn 10de, met verschillende eigen bedrijven in de entertainment- en marketingbranche. Hierbij maakte ik kennis met het ondernemerschap.

Jaren later startte ik via een hackathon als Innovatie Consultant a.i. bij de Nationale Politie. Hier maakte ik kennis met de opsporingsbranche en de techniek en kennis binnen deze overheidsorganisatie. Tevens werd het zaadje geplant voor mijn streven naar gerechtigheid en mensen helpen.

Na 5 jaar voor de Nederlandse politie gewerkt te hebben, besloot ik het bedrijfsleven te ontdekken en ging ik in loondienst bij Coolblue, Remoticom en Blackbear waar ik werkte als Innovatie, Marketing en Product Manager.

Ik miste hierbij verdieping, wilde mensen echt helpen en het verschil maken in de opsporing. Optreden als een verlengstuk van de politie voor als zij niet thuis (konden) geven. Dit zorgde ervoor dat ik besloot om, na voor verschillende recherchebureaus gewerkt te hebben, Haagsch Recherchebureau op te richten, gericht op persoonlijke aandacht, hoogwaardig onderzoek, veilig opereren en blijven innoveren.

Binnen het heimelijke werkveld heb ik diverse specialistische opleidingen afgerond, waaronder: OVR-OT, SRO, OT-A, OT-B, VIB, OSR-1 en Drone Operator A1/A3 + A2.
Veilige groet, Jan-Paul

Onze voordelen

Wat maakt ons uniek?

Kosteloos adviesgesprek om al je vragen te beantwoorden.
Met beëdigde tolken nemen we cultuur- en taalbarrières weg.
Landelijk netwerk van hoogopgeleide rechercheurs.
Voorop in innovatie met specialistische middelen en software.
Persoonlijke benadering door jouw vaste rechercheur.
Onafhankelijke bewijslast voor je aangifte of in de rechtbank.
Vergunning van Ministerie Justitie & Veiligheid  • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
WhatsApp Logo