Onopvallend dichtbij

Haagsch Recherchebureau bewijst.

Fijn dat je er bent, we zijn jouw luisterend oor, jouw adviseur en bovenal jouw onafhankelijke onderzoeksteam. Iedere rechercheur met een eigen specialisme zodat we jou het beste kunnen bieden en focussen op wat wel kan.

Samen werken we aan een veilige thuishaven en zijn wij diegene waar je op terug kan vallen voor advies en onderzoek als je te maken hebt met fraude in je privé leven of binnen je bedrijf. Als verlengstuk van de politie zetten we net dat stapje extra, zijn we er voor jou, altijd. We vergaren onafhankelijke bewijslast, zodat deze gebruikt kan worden door zowel de politie als in de rechtbank.

Samen halen we de waarheid boven tafel, waardoor je weloverwogen beslissingen kunt nemen en je terug grip krijgt op je leven of je eigen bedrijf. Wij verdedigen de waarheid, zodat niemand ongestraft blijft.

Kortom: we doen het nét even anders. Persoonlijk. Hoogwaardig. Veilig. Innovatief.

Met onze vergunning vanuit het Ministerie van Veiligheid & Justitie, POB 1891, werken wij altijd volgens de geldende wet- en regelgeving.

Onze rechercheurs zijn gescreend door de Nederlandse politie. Tevens hebben zij een achtergrond bij opsporings- en inlichtingendiensten. Hiermee garanderen we je professionals die tot het uiterste gaan om voor jou onafhankelijk bewijs te verzamelen.
Bedrijfsrecherche door Haagsch Recherchebureau
Bekend van
Erkend door
Bedrijfsrecherche door Haagsch Recherchebureau

Altijd helpen

Over Jan-Paul Kreukniet.

Ik begon mijn carrière al vroeg, namelijk op mijn 10de, met verschillende eigen bedrijven in de marketing- en entertainmentbranche. Hierbij maakte ik kennis met het ondernemerschap.

Jaren later startte ik via een hackathon als Innovatie Consultant a.i. bij de Nationale Politie. Hier maakte ik kennis met de opsporingsbranche en de techniek en kennis binnen deze overheidsorganisatie. Tevens werd het zaadje geplant voor mijn streven naar gerechtigheid en mensen helpen.

Na 5 jaar voor de Nederlandse politie gewerkt te hebben, besloot ik het bedrijfsleven te ontdekken en ging ik in loondienst bij o.a. Coolblue en verschillende startups en scale-ups waar ik werkte als Innovatie, Marketing en Product Manager.

Ik miste hierbij verdieping, wilde mensen echt helpen en het verschil maken. Optreden als een verlengstuk van de politie voor als zij niet thuis (konden) geven. Dit zorgde ervoor dat ik besloot Haagsch Recherchebureau op te richten, gericht op persoonlijke aandacht, hoogwaardig onderzoek, veilig opereren en blijven innoveren.
WhatsApp Logo