Uniek in NL

Doorlopend
Recherche advies

Altijd een rechercheur dichtbij via WhatsApp & telefoon voor recherche & fraude advies.
Lees verder

Overtreding Concurrentiebeding

Concurrentiebeding onderzoek?

Heb je het vermoeden dat jouw oud-werknemer werkt voor een van je zakenrelaties of de concurrent? Haagsch Recherchebureau helpt jou met het onderzoeken van overtreding van het concurrentiebeding of relatiebeding.

Een relatiebeding en concurrentiebeding zijn veelvoorkomende clausules in arbeidscontracten en overeenkomsten tussen bedrijven en hun werknemers. Een relatiebeding beperkt de werknemer in zijn of haar mogelijkheden om na het beëindigen van het dienstverband contact te onderhouden met klanten of relaties van het bedrijf. Een concurrentiebeding onderzoek beperkt de werknemer in zijn of haar mogelijkheden om na het beëindigen van het dienstverband in dezelfde branche werkzaam te zijn bij een concurrent.

Met de bevindingen van Haagsch Recherchebureau in handen, kun je weloverwogen beslissingen nemen en passende stappen ondernemen om de integriteit van je bedrijf te behouden. Zoals het geven van een waarschuwing, schikkingsvoorstel of gang naar de rechter.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Overtreding Concurrentiebeding Onderzoek middels Observant in Amsterdam
“Door het onderzoek van het Haagsch Recherchebureau is de verzuimfraude bewezen en kan ik me weer bezighouden met ondernemen.”

Je signaleert het

Overtreding relatiebeding

Haagsch Recherchebureau speelt een cruciale rol bij het onderzoeken van overtredingen van relatiebedingen, een belangrijk aspect voor werkgevers en onderaannemers. Deze bedrijven vertrouwen op ons om situaties aan te pakken waarin ex-werknemers contact onderhouden met hun klanten of zakelijke partners, in strijd met de overeengekomen voorwaarden.
Kantoor Jan-Paul Kreukniet
Kantoor Jan-Paul Kreukniet

Je signaleert het

Overtreding concurrentiebeding

Haagsch Recherchebureau biedt waardevolle ondersteuning aan werkgevers en onderaannemers bij het onderzoeken van mogelijke overtredingen van concurrentiebedingen.

Onze tactische rechercheurs gaan discreet te werk en verzamelen grondig bewijsmateriaal om eventuele schendingen vast te stellen. Dit kan variëren van voormalige werknemers die overstappen naar concurrenten tot het starten van een concurrerend eigen bedrijf.

Onze werkwijze

Hoe gaan onze rechercheurs te werk?

Erkend door

Onze voordelen

Wat maakt ons uniek?

Kosteloos adviesgesprek om al je vragen te beantwoorden.
Met beëdigde tolken nemen we cultuur- en taalbarrières weg.
Landelijk netwerk van hoogopgeleide rechercheurs.
Voorop in innovatie met specialistische middelen en software.
Persoonlijke benadering door jouw vaste rechercheur.
Onafhankelijke bewijslast voor je aangifte of in de rechtbank.
Vergunning van Ministerie Justitie & Veiligheid  • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.

Kosten Onderzoek Overtreding Concurrentiebeding

Wat kost een concurrentiebeding onderzoek?

De kosten van een Concurrentiebeding onderzoek zijn uiteenlopend en zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare informatie, dreiging, locatie en het benodigde specialisme.

In sommige onderzoeken is er genoeg juridische grondslag en informatie beschikbaar voor het plaatsen van een baken, ook wel GPS-tracker, in andere onderzoeken zijn digitaal onderzoek en statische observaties vereist om bewijs te vergaren.

Elk onderzoek is anders, samen kijken we graag samen met jou wat er in jouw zaak mogelijk is. Dit doen we in een kosteloos adviesgesprek bij ons of bij jou op kantoor.

Een oriënterend concurrentiebeding onderzoek begint bij € 1485,- excl. btw. Hierbij zijn een intake, (kort) vooronderzoek, twee (statische) observaties en een rapportage inbegrepen.
Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
5 signalen van vreemdgaan
Betrouwbaar & Integer

Overtreding Concurrentiebeding

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in de buurt.
Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Haagsch Recherchebureau

Aanbevolen door onze bedrijfsrechercheurs

Ook interessant voor jou

WhatsApp Logo