Deel je dossierDoe de ID-check
Uniek in NL

Recherche advies abonnement

Altijd een rechercheur dichtbij via WhatsApp & telefoon voor recherche & fraude advies.
Lees verder

Ziekteverzuim Onderzoek

Onterecht ziekteverzuim laten onderzoeken?

Is jouw werknemer of freelancer ziek en heb je vermoedens dat deze persoon niet ziek is en misschien wel elders bijklust? Dit kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen voor jou als werkgever of opdrachtgever. Haagsch Recherchebureau is dé expert op het gebied van onderzoek naar verzuim.

Bij het uitvoeren van een ziekteverzuim onderzoek werken we nauw samen met jou als opdrachtgever en je advocaat. We begrijpen dat verzuimfraude een gevoelige zaak is en dat er veel op het spel staat voor alle betrokken partijen. Daarom stellen we altijd in overleg met jou een plan van aanpak op, waarbij we rekening houden met de specifieke omstandigheden van de zaak en de belangen van alle betrokken partijen.

Dankzij onze expertise kunnen we snel en effectief optreden en de schade voor de werkgever beperken. Bovendien werken we altijd volgens de geldende wet- en regelgeving, zodat het onderzoek rechtmatig is en het verzamelde bewijs gebruikt kan worden in een juridische procedure.

Ziekteverzuim onderzoek

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Ziekteverzuim onderzoek door observant
“Door het onderzoek van het Haagsch Recherchebureau is de verzuimfraude bewezen en kan ik me weer bezighouden met ondernemen.”

Ziekteverzuim werknemer

Wat doe jij?
Als je de touwtjes in handen hebt en vermoedt dat er sprake is van verzuimfraude in je organisatie, is het tijd om proactief te handelen. Verzuimfraude kan aanzienlijke schade toebrengen aan je bedrijf, zowel financieel als qua werknemersmorale. Bij Haagsch Recherchebureau begrijpen we de druk waarmee je te maken hebt, en we staan klaar om je te helpen.
Kantoor Jan-Paul Kreukniet
Kantoor Jan-Paul Kreukniet

Verzuimfraude Onderzoek

Laat jij het onderzoeken?
Ons proactieve verzuimfraude onderzoeksteam is erop gericht om potentiële fraudeurs op te sporen voordat de schade escaleert. We kunnen discreet en professioneel observaties uitvoeren, interviews afnemen en technologische hulpmiddelen inzetten om bewijs te verzamelen. Onze expertise stelt ons in staat om snel te handelen en de financiële gevolgen voor je bedrijf te minimaliseren.

Verzuim Preventiemaatregelen

Wat doe jij om het te voorkomen?
Samenwerken met ons betekent dat je een strategisch voordeel hebt. We helpen je niet alleen bij het ontmaskeren van fraudeurs, maar ook bij het ontwikkelen van preventieve maatregelen om toekomstige verzuimfraude te voorkomen. Neem de controle over je bedrijf terug en bescherm je belangen met Haagsch Recherchebureau.
Kantoor Jan-Paul Kreukniet

Onze werkwijze

Hoe gaan onze rechercheurs te werk?

Erkend door

Kosten Onderzoek Verdacht Verzuim

Wat kost een verzuimonderzoek?

De kosten van een Verzuimonderzoek zijn uiteenlopend en zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare informatie, dreiging, locatie en het benodigde specialisme.

In sommige onderzoeken is er genoeg juridische grondslag en informatie beschikbaar voor het plaatsen van een baken, ook wel GPS-tracker, in andere onderzoeken zijn digitaal onderzoek en statische observaties vereist om bewijs te vergaren.

Elk onderzoek is anders, samen kijken we graag samen met jou wat er in jouw zaak mogelijk is. Dit doen we in een kosteloos adviesgesprek bij ons of bij jou op kantoor.

Een oriënterend verzuimonderzoek begint bij € 200,- excl. btw. Hierbij zijn een intake, (kort) vooronderzoek, een of twee (statische) observaties en een rapportage inbegrepen.
Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
5 signalen van vreemdgaan

Onze voordelen

Wat maakt ons uniek?

Kosteloos adviesgesprek om al je vragen te beantwoorden.
Met beëdigde tolken nemen we cultuur- en taalbarrières weg.
Aandacht voor diversiteit, inclusie en gelijke behandeling.
Veilig vertrouwelijke informatie delen volgens ISO 27001.
Landelijk netwerk van hoogopgeleide rechercheurs.
Voorop in innovatie met specialistische middelen en software.
Persoonlijke benadering door jouw vaste rechercheur.
ID-check om jouw privacy & veiligheid te waarborgen.
Onafhankelijke bewijslast voor gebruik in de rechtbank.
Onafhankelijk bewijs voor je aangifte bij de Nationale Politie.
Vergunning van Ministerie Justitie & Veiligheid  • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.

Ziekteverzuim Onderzoek

Onderzoek door Haagsch Recherchebureau
Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in de buurt.
Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Haagsch Recherchebureau

Aanbevolen door onze bedrijfsrechercheurs

Ook interessant voor jou

WhatsApp Logo