Privé Detective Zwolle

Zoek je een Privé Detective in Zwolle?

Op zoek naar een privé detective in Zwolle of de omliggende regio waaronder: ApeldoornHengelo, Zutphen, Almelo en Arnhem? Wij helpen je graag met ons luisterend oor, advies of een onafhankelijk recherche onderzoek.

Onze multidisciplinaire zienswijze stelt ons in staat om verschillende middelen in te zetten, zoals tactisch onderzoek, interviews, buurtonderzoek, digitaal onderzoek en observaties. Hiermee vergaren we voor jou onafhankelijk bewijs.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in Zwolle? Bel ons vrijblijvend of plan een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek met een privé detective in. Tijdens dit gesprek bespreken we in 1,5 uur jouw dossier, maak je kennis met onze werkwijze en ontdekken we de mogelijkheden in jouw zaak.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met een rechercheur

Privé Detective Zwolle
“Door het onderzoek van het Haagsch Recherchebureau is de fraude binnen mijn bedrijf gestopt en kan ik me weer bezighouden met ondernemen.”
Bekend van o.a.

Onze voordelen

Wat maakt ons uniek?

Kosteloos adviesgesprek om al je vragen te beantwoorden.
Met beëdigde tolken nemen we cultuur- en taalbarrières weg.
Landelijk netwerk van hoogopgeleide rechercheurs.
Voorop in innovatie met specialistische middelen en software.
Persoonlijke benadering door jouw vaste rechercheur.
Onafhankelijke bewijslast voor je aangifte of in de rechtbank.
Vergunning van Ministerie Justitie & Veiligheid  • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
Aangesloten bij branchevereniging voor recherchebureaus BPOB.
In-house expertise met onze specialistische recherche academie.

Privé detective Zwolle

Wat voor privé detective onderzoek?

Alimentatie Onderzoek

Bij een Alimentatie Onderzoek zoeken we naar bewijs volgens het art. 1:160 BW. Dit zijn: het hebben van een affectieve relatie van duurzame aard, wederzijdse verzorging, samenwonen en het voeren van een gemeenschappelijke huishouding. Bij dit type onderzoek werken we tevens vaak samen met een advocaat.
Lees meer over Alimentatie Onderzoek
Lees meer over Verzuimfraude

Pre-employment Screening

Pre-employment screening is een belangrijk onderdeel van het wervingsproces voor elk bedrijf. Het helpt werkgevers bij het nemen van een weloverwogen beslissing bij het selecteren van de juiste kandidaat voor een functie.
Lees meer over Pre-employment Screening
Kosten Privé Detective

Wat kost een Privé Detective in Zwolle?

De kosten van een Privé Detective in Zwolle zijn uiteenlopend en zijn afhankelijk van de in te zetten middelen, duur en risico's. Onze recherche onderzoeken starten bij € 750,- incl. btw.

Vanwege onze multidisciplinaire zienswijze zetten wij verschillende middelen in. Denk hierbij aan o.a. tactisch onderzoek, interviews, buurtonderzoek, digitaal onderzoek en observaties. Hierdoor kunnen we onze diensten scherp aanbieden en bieden we je een optimaal onderzoeksresultaat.
Privé Detective Zwolle

Vrijblijvend advies?

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek bij jou in de buurt.
Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Privé Detective Zwolle
Erkend door
WhatsApp Logo
Adviesgesprek inplannen?