Pre-employment Screening (PES)

Pre-employment Screening (PES)?

Pre-employment screening is een essentieel onderdeel van het wervingsproces voor bedrijven en organisaties. Het helpt je als werkgever om potentiële werknemers te screenen op verschillende aspecten, zoals professionele achtergrond, persoonlijke integriteit en criminaliteit. PES screening zorgt ervoor dat je inzicht krijgt of je de juiste kandidaat aanneemt voor de juiste functie.

Een achtergrondonderzoek is één van de belangrijkste onderdelen van personeelsscreening. Dit omvat onder meer het controleren van identiteit en adresgegevens, het onderzoeken van de werkhistorie, het nagaan van criminele activiteiten en het controleren van financiële achtergronden.

We bieden maatwerkoplossingen voor bedrijven. Dit betekent dat de screeningsprocedure wordt afgestemd op de specifieke behoeften en eisen van jouw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat je alleen de informatie krijgt die relevant is voor de functie die de kandidaat gaat vervullen.

Pre-employment screening (PES) advies op maat

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Pre-employment screening
“We hadden een slecht onderbuikgevoel bij onze sollicitant. Door de screening en het interview werd duidelijk waarom. Dank!”
Bekend van

Onze pre-employment screening (PES) werkwijze

Hoe werkt ons pre-employment screening proces?

Fraude preventie tips ontvangen?

Weten wat jij kunt doen om fraude te voorkomen en op de hoogte blijven van nieuwe fraudevormen?
Ik begrijp en stem ermee in dat Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid.
Dankjewel, je ontvangt vanaf nu onze fraude tips.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kosten Pre-employment Screening

Wat kost Pre-employment screening (PES)?

De kosten van een Pre-employment Screening zijn uiteenlopend en zijn afhankelijk van de zwaarte. Zo bieden we een referentie en CV check aan, maar bieden we ook de mogelijkheid tot het interviewen van je sollicitant bij jou op kantoor of door middel van een huisbezoek. Vaak komt hier interessante informatie uit voort, waarop kan worden door gerechercheerd. Hiermee weet je wie je in jouw bedrijf binnenhaalt. Een Pre-employment screening start bij € 399,- excl. btw.

Tevens behoort o.a. een identiteitscontrole, financiële check, VOG aanvraag en diploma check tot de mogelijkheden.
Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
5 signalen van vreemdgaan

Aanbevolen door onze bedrijfsrechercheurs

Ook interessant voor jou

WhatsApp Logo
Adviesgesprek inplannen?