Alimentatie Onderzoek

Alimentatie Onderzoek Specialist

Betaal je alimentatie en heb je het vermoeden dat jouw ex-partner teveel alimentatie ontvangt? Dit omdat hij/zij is gaan samenwonen of meer is gaan verdienen? Haagsch Recherchebureau is expert in alimentatie onderzoek.

Bij een Alimentatie Onderzoek zoeken we naar bewijs volgens het art. 1:160 BW. Dit zijn: het hebben van een affectieve relatie van duurzame aard, wederzijdse verzorging, samenwonen en het voeren van een gemeenschappelijke huishouding. Bij dit type onderzoek werken we tevens samen met jouw advocaat.

Het doel van een alimentatie onderzoek is om vast te stellen of men nog steeds verplicht is alimentatie te betalen. Onze ervaren rechercheurs kunnen onderzoek doen naar de financiële situatie van de alimentatiegerechtigde, zoals inkomen en vermogen. Daarnaast kunnen we ook de leefsituatie van de alimentatiegerechtigde onderzoeken, bijvoorbeeld of er sprake is van samenwoning met een partner die bijdraagt aan het levensonderhoud.

Na afloop van het alimentatie onderzoek stellen we een rapport op met daarin onze bevindingen. Dit rapport kan van waarde zijn in een juridische procedure, bijvoorbeeld om aan te tonen dat de alimentatiegerechtigde niet meer in aanmerking komt voor alimentatie.

Alimentatie onderzoek

Direct vertrouwelijk contact met onze privé detectives

Privé Detective Groningen
“Mijn ex-partner woont samen met haar nieuwe vriend, Jan-Paul heeft hier samen met zijn team bewijs voor kunnen aanleveren. Hiermee ben ik samen met mijn advocaat naar de rechter gestapt.”
Bekend van

Alimentatie onderzoek laten uitvoeren

Onterecht alimentatie betalen

Stel je voor dat je al maanden of zelfs jarenlang onterecht alimentatie betaalt aan je ex-partner. Het is een situatie die veel mensen kan overkomen, maar gelukkig is er alimentatie onderzoek door Haagsch Recherchebureau. Met onze expertise en grondige aanpak kunnen we je helpen ontdekken of je verplicht bent om de alimentatie te blijven betalen. We onderzoeken de financiële en leefsituatie van de alimentatiegerechtigde en bieden jou een onderzoeksdossier om juridische stappen te overwegen.
Convenant ondertekening alimentatie onderzoek.
Gesprek bij advocaat over alimentatiefraude

Je laat de leefsituatie onderzoeken

Alimentatie onderzoek naar je ex?

Misschien heb je gehoord dat je ex-partner is gaan samenwonen met iemand anders, maar weet je niet zeker hoe dit van invloed kan zijn op de alimentatieverplichting. Deze situatie kan complex zijn, en het is begrijpelijk dat je vragen hebt. Haagsch Recherchebureau kan hierbij van onschatbare waarde zijn. We kunnen grondig onderzoek doen naar de situatie van je ex-partner en vaststellen of er sprake is van samenwoning en financiële bijdragen van de nieuwe partner. Dit kan aanzienlijke gevolgen hebben voor jouw alimentatieverplichtingen.

Alimentatiefraude onderzoeken

Alimentatie onderzoek de juiste stap?

Twijfel je nog steeds of je alimentatieonderzoek moet overwegen? Stel jezelf de volgende vragen: Heb je het gevoel dat je ex-partner niet eerlijk is over zijn of haar financiële situatie? Vermoed je dat er veranderingen zijn in zijn of haar leefsituatie? Ontkent je partner dat zijn of haar leefsituatie verandert is? Als je deze vragen met "ja" beantwoordt, is het tijd om actie te ondernemen. Haagsch Recherchebureau staat klaar om je te helpen de waarheid te achterhalen en jouw rechten te beschermen.
Onderzoek naar leefsituatie tijdens alimentatie onderzoek.
Erkend door

Kosten Alimentatie Onderzoek

Wat kost een alimentatie onderzoek?

De kosten van een Alimentatieonderzoek zijn uiteenlopend en zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare informatie, dreiging, locatie en het benodigde specialisme.

In sommige onderzoeken is er genoeg juridische grondslag en informatie beschikbaar voor het plaatsen van een camera, in andere onderzoeken zijn digitaal onderzoek en statische observaties vereist om bewijs te vergaren.

Elk onderzoek is anders, samen kijken we graag samen met jou wat er in jouw zaak mogelijk en nodig is. Dit doen we in een kosteloos adviesgesprek bij ons of bij jou op kantoor.
Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
5 signalen van vreemdgaan
De persoonlijke specialist

Alimentatie Onderzoek

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in de buurt.
Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Haagsch Recherchebureau
WhatsApp Logo
Adviesgesprek inplannen?