Woonfraude Onderzoek Recherchebureau

Woonfraude Onderzoek

Als verhuurder, makelaar of woningbeheerder krijg je soms te maken met signalen van woonfraude. Wist je dat je deze signalen door een onafhankelijk recherchebureau kan laten onderzoeken en kan voorleggen aan je huurder? En dat je deze onafhankelijke bewijslast ook in de rechtbank kan gebeuren, evenals in een aangifte bij de politie?

Bij woonfraude en huurfraude kun je denken aan diverse overtredingen, zoals onderverhuur, illegale bewoning, huurachterstanden, wietplantages, illegale prostitutie, valse huurcontracten en het niet naleven van verplichtingen door huurders. Hierdoor kan de gemeente je pand laten sluiten, los van de schade aan je vastgoed zelf.

Haagsch Recherchebureau biedt een breed scala aan onderzoeks- en adviesdiensten om woonfraude en huurfraude te voorkomen en te bestrijden. Met onze in-house specialistische heimelijke middelen vergaren we snel en tegen relatief lage kosten onafhankelijk bewijs voor jouw woonfraude zaak.

Privé Detective Groningen
“Door het rechercheonderzoek van het Haagsch Recherchebureau is de woonfraude bewezen en kon ik onze huurder uitzetten.”
Bekend van

Je signaleert het

Woonfraude onderzoek

Woonfraude is een serieus probleem waar veel verhuurders, makelaars en woningbeheerders mee te maken hebben. Als verhuurder wil je er zeker van zijn dat je huurders zich aan de regels houden en geen illegale praktijken in je woning uitvoeren, zoals onderhuur of drugsproductie. Haagsch Recherchebureau voert grondig woonfraude onderzoek uit om dergelijke fraudegevallen op te sporen.

Met ervaren onderzoekers en moderne technieken sporen we onregelmatigheden op en verstrekken we gedetailleerde rapporten die je kunnen helpen bij juridische stappen indien nodig.
Kantoor Jan-Paul Kreukniet
Kantoor Jan-Paul Kreukniet

Je signaleert het

Huurfraude onderzoek

Huurfraude is iets waar jij als verhuurder, makelaar of woningbeheerder echt geen hoofdpijn aan wilt hebben. Daarom zijn wij er voor jou bij Haagsch Recherchebureau. We begrijpen hoe belangrijk het is om te weten wat er echt gebeurt in jouw verhuurde panden.

Ons team van ervaren woonfraude onderzoekers gaat tot het uiterste om huurfraude op te sporen en te bewijzen. Of het nu gaat om onderhuur, illegale activiteiten, of andere overtredingen van huurcontracten, wij hebben de expertise om het te onderzoeken.

Onze werkwijze

Hoe gaan onze rechercheurs te werk bij woonfraude?

Erkend door

Onze voordelen

Wat maakt ons uniek?

Kosteloos adviesgesprek om al je vragen te beantwoorden.
Met beëdigde tolken nemen we cultuur- en taalbarrières weg.
Landelijk netwerk van hoogopgeleide rechercheurs.
Voorop in innovatie met specialistische middelen en software.
Persoonlijke benadering door jouw vaste rechercheur.
Onafhankelijke bewijslast voor je aangifte of in de rechtbank.
Vergunning van Ministerie Justitie & Veiligheid  • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.

Kosten Woonfraude Onderzoek

Wat kost een woonfraude onderzoek?

De kosten van een Woonfraude onderzoek zijn uiteenlopend en zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare informatie, dreiging, locatie en het benodigde specialisme.

In sommige onderzoeken is er genoeg juridische grondslag en informatie beschikbaar voor het plaatsen van een camera, in andere onderzoeken zijn digitaal onderzoek en statische observaties vereist om meer informatie in te winnen. Elk onderzoek is anders, samen kijken we graag samen met jou wat er in jouw zaak mogelijk is. Dit doen we in een kosteloos adviesgesprek bij ons of bij jou op kantoor.

Een oriënterend woonfraude onderzoek begint bij € 1485,- excl. btw. Hierbij zijn een intake, (kort) vooronderzoek, twee (statische) observaties en een rapportage inbegrepen.
Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
5 signalen van vreemdgaan

Woonfraude Onderzoek Specialist

Woonfraude Onderzoek

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in de buurt.
Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Haagsch Recherchebureau

Aanbevolen door onze bedrijfsrechercheurs

Ook interessant voor jou

WhatsApp Logo