Alles vastgelegd met onze

Disclaimer

De informatie op deze website wordt uitsluitend ter beschikking gesteld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel we ons best doen om de inhoud actueel en accuraat te houden, kunnen we niet garanderen dat alle informatie volledig, juist of up-to-date is. Het gebruik van deze website is volledig op eigen risico.

Geen advies

De inhoud van deze website is niet bedoeld als professioneel advies. Raadpleeg een gekwalificeerde professional voordat je beslissingen neemt op basis van de informatie op deze website. We zijn niet verantwoordelijk voor enige actie die je onderneemt op basis van de inhoud van deze website.

Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van, of het vertrouwen op, de informatie op deze website. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van winst, bedrijfsstagnatie, verlies van programma's of andere gegevens op je informatiesysteem.

Externe links

Deze website kan links bevatten naar externe websites die door derden worden beheerd. Wij hebben geen controle over de inhoud van deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de informatie of materialen die erop worden aangeboden. Het plaatsen van dergelijke links impliceert niet dat wij de inhoud van deze websites goedkeuren.

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze disclaimer op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Het is jouw verantwoordelijkheid om regelmatig deze disclaimer te controleren op eventuele aanpassingen. Door de website te blijven gebruiken, stem je in met de gewijzigde voorwaarden.

Contact

Als je vragen hebt over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via: