Breng je bedrijfsrisico’s in kaart

MKB Risicoscan uitvoeren?

Jij hebt als ondernemer al genoeg aan je hoofd. Dat begrijpen we bij Haagsch Recherchebureau maar al te goed. Wij zijn er om je te ondersteunen bij het identificeren, analyseren en beheersen van jouw bedrijfsrisico's, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Onze deskundige experts testen de on- en offline beveiliging van je bedrijf, de alertheid van je team en preventie op het vlak van verzuim, diefstal, cyber en fraude. Dit kan zowel eenmalig of doorlopend, zodat het verrassingseffect compleet is.

Wat ons onderscheidt, is onze aandacht voor jou als ondernemer, jouw team en jouw bedrijf. We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom werken we nauw met je samen om een op maat gemaakte aanpak te ontwikkelen die past bij jouw situatie en doelstellingen.

Risicoscan

Direct advies van een expert

Mijn vrouw ging vreemd
“Na het aanvragen van de MKB risicoscan hadden we niet verwacht dat we zoveel moesten aanpakken. Wij zijn nog wel even bezig, dank!”
4 sterren beoordeling
Bekend van
Weet wie je binnenhaalt.

Screening

Fraude kan een aanzienlijke impact hebben op jouw bedrijf en kent vele mogelijke bronnen - leveranciers, personeel en flexwerkers. Het is essentieel om de juiste screening uit te voeren, zoals het controleren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), rijbewijzen, en eventuele schulden van potentiële medewerkers.

"Je vrachtwagenchauffeur krijgt een ongeluk en blijft al een half jaar zonder rijbewijs te rijden. Had je toch maar een maandelijkse rijbewijs check."
Frauderisico - MKB Risicoscan
Beveiligingsrisico - MKB Risicoscan
Niet zo binnenlopen.

Fysieke pentest

Toegangscontrole tot je (bedrijfs)gebouwen, ondersteund door camerabewaking, kan helpen om ongewenste incidenten te voorkomen. Het is belangrijk om regelmatig fysieke pentests uit te voeren om de beveiliging te testen. Voor je bedrijfsvoertuigen kunnen GPS-trackers en brandstofmonitoring nuttig zijn.

"Je oud-medewerker die een jaar na haar vertrek met haar oude toegangspas nog steeds je kantoor kan binnenlopen. Had je toch maar een offboarding checklist."
Erkend door

Fraude preventie tips ontvangen?

Weten wat jij kunt doen om fraude te voorkomen en op de hoogte blijven van nieuwe fraudevormen?
Ik begrijp en stem ermee in dat Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid.
Dankjewel, je ontvangt vanaf nu onze fraude tips.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Je verzuimprotocol op orde.

Verzuimmanagement

Het risico van verzuimfraude is reëel. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een bedrijfsarts, een arbobureau en een vertrouwenspersoon. Het is essentieel om te weten wat je dient te doen bij mogelijke verzuimfraude en om medewerkers bewust te maken van de gevolgen van verzuimfraude.

"Je frauderende zieke werknemer niet kunnen laten onderzoeken door een recherchebureau, omdat je geen verzuimdossier hebt bijgehouden of de bedrijfsarts niet tijdig hebt ingeschakeld. Had je nu toch maar een verzuimprotocol."
Verzuimrisico - MKB Risicoscan
Cyberrisico - MKB Risicoscan
Bewust van cyberrisico's.

Online weerbaarheid

In deze digitale tijd is het cyberrisico enorm. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan je privacy, compliance, en het voorkomen van phishing-aanvallen. Net als bij het frauderisico, moet de toegang tot systemen zorgvuldig worden beheerd om datalekken te voorkomen, bijvoorbeeld door de inzet van een wachtwoordmanager.

"Je bedrijfsbrede wachtwoord is door je collega ingevuld op een phishing website, waardoor kwaadwillenden nu toegang hebben tot al je bedrijfskritische systemen. Had je nu toch maar unieke wachtwoorden en een wachtwoordmanager met watchtower."

Interesse in onze MKB Risicoscan?

Onze rechercheurs brengen graag jouw bedrijfsrisco's eenmalig of doorlopend in kaart. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek bij jou in de buurt.
Elke dag van 09:00 - 23:00 uur bereikbaar

Direct contact met onze experts

Haagsch  Recherchebureau
WhatsApp Logo
Adviesgesprek inplannen?