Uniek in NL

Doorlopend
Recherche advies

Altijd een rechercheur dichtbij via WhatsApp & telefoon voor recherche & fraude advies.
Lees verder

Diefstal op het werk onderzoek

Onderzoek naar (interne) bedrijfsdiefstal

Heb je te maken met diefstal of verduistering binnen je bedrijf, ook wel bedrijfsdiefstal? Steelt je werknemer? Vanwege het risico op imagoschade stappen veel bedrijven niet direct naar de politie, maar eerst naar een recherchebureau, zoals Haagsch Recherchebureau. Wij verrichten onafhankelijk recherche onderzoek dat gebruikt kan worden in zowel de rechtbank als voor een aangifte bij de politie.

Met ons team van tactisch rechercheurs, digitaal specialisten en crypto specialisten die veelal een achtergrond hebben bij opsporings- en inlichtingendiensten nemen we jouw (interne) diefstal serieus.

Bedrijfsdiefstal Onderzoek

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Bedrijfsdiefstal Onderzoek door Haagsch Recherchebureau middels observaties
“Door het onderzoek van het Haagsch Recherchebureau is de verzuimfraude bewezen en kan ik me weer bezighouden met ondernemen.”

Je signaleert het

Onderzoek naar bedrijfsdiefstal

Heb je te maken met bedrijfsdiefstal? Gelukkig staan wij van Haagsch Recherchebureau voor je klaar om te helpen. Bedrijfsdiefstal kan een enorme impact hebben op je onderneming, maar je hoeft dit niet in je eentje aan te pakken.

Ons team van deskundige rechercheurs is er om de waarheid te achterhalen. We analyseren bewijsmateriaal en achterhalen wat er precies is gebeurd. Met onze rapporten heb je sterke informatie in handen voor juridische stappen.
Kantoor Jan-Paul Kreukniet
Kantoor Jan-Paul Kreukniet

Je signaleert het

Onderzoek naar verduistering

Verduistering kan een serieuze dreiging vormen voor bedrijven, en ons gespecialiseerde team van rechercheurs is er om de waarheid aan het licht te brengen.

Of het nu gaat om verdachte financiële transacties of interne fraude, we graven diep om de feiten te achterhalen. Onze professionals analyseren bewijsmateriaal, interviewen betrokkenen en stellen rapporten op die kunnen worden gebruikt voor juridische stappen.

Direct persoonlijk advies van een rechercheur?

Jan-Paul Kreukniet is de oprichter van Haagsch Recherchebureau en werkte eerder voor de Nationale Politie. Bel, app of mail met Jan-Paul, stel je vragen en bespreek de mogelijkheden in jouw zaak.
070 20 42 7 42
WhatsApp Logo
070 20 42 7 42
E-mail het onderzoeksteam
Met ons beroepsgeheim blijft jouw dossier altijd vertrouwelijk. Om veilig te kunnen werken kiezen we ervoor om het onderzoeksteam op foto's onherkenbaar te maken.

Onze werkwijze

Hoe gaan onze rechercheurs te werk?

Erkend door

Onze voordelen

Wat maakt ons uniek?

Kosteloos adviesgesprek om al je vragen te beantwoorden.
Met beëdigde tolken nemen we cultuur- en taalbarrières weg.
Landelijk netwerk van hoogopgeleide rechercheurs.
Voorop in innovatie met specialistische middelen en software.
Persoonlijke benadering door jouw vaste rechercheur.
Onafhankelijke bewijslast voor je aangifte of in de rechtbank.
Vergunning van Ministerie Justitie & Veiligheid  • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
Aangesloten bij branchevereniging voor recherchebureaus BPOB.
In-house expertise met onze specialistische recherche academie.

Fraude preventie tips ontvangen?

Weten wat jij kunt doen om fraude te voorkomen en op de hoogte blijven van nieuwe fraudevormen?
Ik begrijp en stem ermee in dat Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid.
Dankjewel, je ontvangt vanaf nu onze fraude tips.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kosten Diefstalonderzoek

Wat kost een diefstalonderzoek?

De kosten van een Diefstalonderzoek zijn uiteenlopend en zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid beschikbare informatie, dreiging, locatie en het benodigde specialisme.

In sommige onderzoeken is er genoeg juridische grondslag en informatie beschikbaar voor het plaatsen van een baken, ook wel GPS-tracker. In andere onderzoeken zijn digitaal onderzoek en statische observaties vereist om het voertuig vast te kunnen stellen. Soms volstaan enkele dynamische observaties, de analyse van camerabeelden en het afnemen van interviews.

Elk onderzoek is anders, samen kijken we graag samen met jou wat er in jouw zaak mogelijk is. Dit doen we in een kosteloos adviesgesprek bij ons of bij jou op kantoor.

Een oriënterend diefstalonderzoek begint bij € 1485,- excl. btw. Hierbij zijn een intake, (kort) vooronderzoek, twee (statische) observaties en een rapportage inbegrepen.
Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
5 signalen van vreemdgaan
Betrouwbaar & Integer

Bedrijfsdiefstal & Verduistering Onderzoek

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in de buurt.
Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Haagsch Recherchebureau

Aanbevolen door onze bedrijfsrechercheurs

Ook interessant voor jou

WhatsApp Logo
Adviesgesprek inplannen?