Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie
Gescreend door Nationale Politie
Landelijk Netwerk van Rechercheurs
Samen achterhalen we de feiten.

Dé Bedrijfsrecherche Specialist

U vermoed fraude binnen uw bedrijf? Laat onze deskundige rechercheurs u helpen de feiten boven tafel te krijgen zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen en de fraude op vakkundige wijze een halt toeroept.

Onze rechercheurs zijn gespecialiseerd in Bedrijfsrecherche en doen onderzoek naar o.a. Verzuimfraude, Concurrentiebeding, Woonfraude, Diefstal & Verduistering en Bedrijfsfraude. Tevens zijn we 24/7 inzetbaar en werken we met een multidisciplinaire aanpak. Zo leveren we u gefundeerd onafhankelijk bewijs middels tactisch onderzoek, interviews, digitaal onderzoek en observaties. Laat ons u helpen de waarheid boven tafel te krijgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons direct vrijblijvend of lees snel verder.

24/7 bereikbaar

Direct contact met onze rechercheurs

Bedrijfsrecherche door Haagsch Recherchebureau
“Door het onderzoek van het Haagsch Recherchebureau is de fraude binnen mijn bedrijf gestopt en kan ik me weer bezighouden met ondernemen.”
4.5 sterren beoordeling
Bekend van o.a.
Maak kennis met

Onze werkwijze

Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, bij uw op kantoor of op neutraal terrein, bespreken we uw dossier. Aan de hand hiervan stellen we een plan van aanpak op, zoals de wet voorschrijft. Hierin wordt de aanpak beschreven, de verwachte uren, de in te zetten middelen en de verwachte duur. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten en wordt u tussentijds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen via onze eigen beveiligde apps.
Kosten Bedrijfsrecherche

Wat kost het om Bedrijfsrecherche in te schakelen?

De kosten van bedrijfsrecherche zijn uiteenlopend en zijn afhankelijk van de in te zetten middelen, duur en risico's.

Vanwege onze multidisciplinaire zienswijze zetten wij verschillende middelen in. Denk hierbij aan o.a. tactisch onderzoek, interviews, buurtonderzoek, digitaal onderzoek en observaties. Hierdoor kunnen we onze diensten scherp aanbieden en bieden we u optimaal onderzoeksresultaat.
Belt u ons liever anoniem? Dat kunnen we ons goed voorstellen. U leest hier hoe.
Onderzoek door onze Bedrijfsrecherche

Hiervoor kunt u bij ons terecht

Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u terug. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door o.a.
WhatsApp Logo