Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie
Gescreend door Nationale Politie
Landelijk Netwerk van Rechercheurs
Betrouwbaar en integer

Uw Expert in onafhankelijke Bewijslast

Bent u als advocaat op zoek naar een rechercheur ten behoeve van de vergaring van bewijslast voor uw cliënt?

Onze rechercheurs zijn 24/7 voor u inzetbaar en werken volgens een multidisciplinaire zienswijze. Zo leveren we u middels tactisch onderzoek, interviews, buurtonderzoek, digitaal onderzoek en observaties gefundeerd én onafhankelijk bewijs voor in de rechtbank.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Advocatuur
“Het bewijs voor mijn cliënt is succesvol vergaard door de rechercheurs van het Haagsch Recherchebureau en hierdoor gaan we met een gerust hart de rechtbank in.”
4.5 sterren beoordeling
Bekend van o.a.
Maak kennis met

Onze werkwijze

Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, bij u thuis of op neutraal terrein, bespreken we uw dossier. Aan de hand hiervan stellen we een plan van aanpak op, zoals de wet voorschrijft. Hierin wordt de aanpak beschreven, de verwachte uren, de in te zetten middelen en de verwachte duur. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten en wordt u tussentijds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen via onze beveiligde apps.
Kosten Particulier Rechercheur

Wat kost een rechercheur?

De kosten van een particulier rechercheur met gele pas zijn uiteenlopend en zijn afhankelijk van de in te zetten middelen, duur en risico's.

Vanwege onze multidisciplinaire zienswijze zetten wij verschillende middelen in. Denk hierbij aan o.a. tactisch onderzoek, interviews, buurtonderzoek, digitaal onderzoek en observaties. Hierdoor kunnen we onze diensten scherp aanbieden en bieden we u optimaal onderzoeksresultaat.
Onderzoek door onze Rechercheurs

Onze rechercheurs helpen u bij

Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u of uw client kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u terug. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door
WhatsApp Logo