Recherchebureau voor de advocatuur

Bewijslast & bewijsbeslag voor de advocatuur

Verdedig je een cliënt, maar ontbreekt het aan (onafhankelijke) bewijslast?Recherche onderzoek door Haagsch Recherchebureau kan hierbij uitkomst bieden. Samen kijken we wat jouw dossier nodig heeft en hoe we hiervoor onafhankelijke bewijslast kunnen vergaren.

Naast bewijs verzamelen kunnen we je ook helpen met het in kaart brengen van mogelijkheden voor het leggen van conservatoir bewijsbeslag.

Onze deskundige particulier rechercheurs staan 24/7 voor je klaar en werken volgens een multidisciplinaire zienswijze. Zo kunnen we je middels tactisch onderzoek, interviews, digitaal onderzoek en observaties gefundeerd bewijs leveren. Zo krijg je de feiten die je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen.

We leveren je gefundeerd onafhankelijk bewijs dat in de rechtbank, maar ook in een aangifte bij de politie gebruikt kan worden.

Recherchebureau voor de advocatuur

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Advocatuur
“Het bewijs voor mijn cliënt is succesvol vergaard door de rechercheurs van Haagsch Recherchebureau en hierdoor gaan we met een gerust hart de rechtbank in.”
4.5 sterren beoordeling
Erkend door

Recherchebureau voor de advocatuur

Hoe ondersteunen we advocaten?

Bewijsbeslag

We helpen je bij het verkrijgen van bewijsbeslag door nauwkeurig en juridisch correct bewijsmateriaal te identificeren, verzamelen en veiligstellen. Zo zorgen we ervoor dat het proces volgens de wettelijke richtlijnen verloopt, waardoor het bewijs in de rechtbank geldig is. Door onze expertise in fraude onderzoek kunnen we bewijsmateriaal opsporen dat essentieel is voor de zaak. Daarnaast verstrekken we een gedetailleerde eindrapportage en kunnen we als deskundige getuige optreden. Hierdoor wordt de integriteit en betrouwbaarheid van het verzamelde bewijs in de rechtszaal versterkt.

Onze voordelen

Wat maakt ons uniek?

Kosteloos adviesgesprek om al je vragen te beantwoorden.
Met beëdigde tolken nemen we cultuur- en taalbarrières weg.
Landelijk netwerk van hoogopgeleide rechercheurs.
Voorop in innovatie met specialistische middelen en software.
Persoonlijke benadering door jouw vaste rechercheur.
Onafhankelijke bewijslast voor je aangifte of in de rechtbank.
Vergunning van Ministerie Justitie & Veiligheid  • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
Aangesloten bij branchevereniging voor recherchebureaus BPOB.
In-house expertise met onze specialistische recherche academie.
Kosten Particulier Rechercheur

Wat kost een rechercheur?

De kosten van een particulier rechercheur met gele pas zijn uiteenlopend en zijn afhankelijk van de in te zetten middelen, duur en risico's.

Vanwege onze multidisciplinaire zienswijze zetten wij verschillende middelen in. Denk hierbij aan o.a. tactisch onderzoek, interviews, buurtonderzoek, digitaal onderzoek en observaties. Hierdoor kunnen we onze diensten scherp aanbieden en bieden we u optimaal onderzoeksresultaat.

Onze werkwijze

Hoe gaan onze rechercheurs te werk?

Bekend van

Wat kan een recherchebureau doen?

Wat mag een recherchebureau doen?

"Wat mag een recherchebureau doen?" is een veelgestelde vraag. Onderstaand tref je de verschillende onderzoeksmogelijkheden die er zijn. Uiteraard zijn deze aan strenge wet- en regelgeving gebonden. Graag gaan we in gesprek om te kijken wat er in jouw zaak mogelijk is.

Onafhankelijke bewijslast voor de advocatuur

Recherchebureau inschakelen?

Onze rechercheurs werken landelijk en staan altijd voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek bij jou in de buurt.

Elke dag van 09:00 - 23:00 uur bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Haagsch  Recherchebureau
WhatsApp Logo