Dé Woonfraude Specialist

Woonfraude Onderzoek

Bent u op zoek naar een recherche specialist bij het onderzoeken van mogelijke woonfraude of huurfraude? Het Haagsch Recherchebureau is een gerenommeerd onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van onderzoek naar woonfraude en huurfraude.

Woonfraude en huurfraude zijn vormen van fraude die steeds vaker voorkomen in Nederland. Hierbij kan worden gedacht aan onder andere onderverhuur, illegale bewoning, huurachterstanden, valse huurcontracten en het niet nakomen van verplichtingen door huurders of verhuurders. Dit kan leiden tot grote financiële schade en overlast voor zowel huurders als verhuurders.

Het Haagsch Recherchebureau biedt diverse onderzoeks- en adviesdiensten aan om woonfraude en huurfraude te voorkomen en te bestrijden. Het recherchebureau kan onderzoek doen naar de achtergrond van potentiële huurders of verhuurders om zo te voorkomen dat er zaken worden gedaan met personen met een frauduleuze achtergrond. Ook kan het bureau onderzoek doen naar mogelijke overtredingen van huurcontracten en huurwetgeving, om zo snel en adequaat in te kunnen grijpen en bewijsmateriaal te verzamelen.

Het recherchebureau beschikt over rechercheurs die beschikken over de juiste kennis en technologie om bewijsmateriaal te verzamelen en te documenteren dat kan worden gebruikt in gerechtelijke procedures.

Het Haagsch Recherchebureau hecht veel waarde aan privacy en gaat discreet om met gevoelige informatie. Het bureau houdt zich aan de geldende wet- en regelgeving en zorgt ervoor dat alle onderzoeken op een integere en professionele wijze worden uitgevoerd.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Privé Detective Groningen
“Door het rechercheonderzoek van het Haagsch Recherchebureau is de woonfraude bewezen en kon ik onze huurder uitzetten.”
Voordelen

Wat maakt ons uniek?

Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie - POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
Een ID check om de privacy van alle betrokkenen te waarborgen.
Met onze tactische software gaan we voorbereid op pad.
Specialistische heimelijke middelen in eigen beheer.
Altijd een breed (hybride) wagenpark beschikbaar.
Elke rechercheur heeft onze specialistische rijopleiding gevolgd.
Elke rechercheur heeft onze observatie opleiding gevolgd.
Bekend van
Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door
Betrouwbaar & Integer

Woonfraude Onderzoek

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en bezoekadressen in Amsterdam, Zwolle en Rotterdam zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek bij u in de buurt.
Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Haagsch Recherchebureau
WhatsApp Logo