Dé Verzuimfraude Specialist

Ziekteverzuim Onderzoek

Ben je op zoek naar een recherche specialist voor een ziekteverzuim fraude onderzoek? Het Haagsch Recherchebureau is dé expert op het gebied van het onderzoeken van verzuimfraude. Verzuimfraude is een vorm van fraude waarbij werknemers zich ziek melden om niet te hoeven werken, terwijl ze eigenlijk wel in staat zijn om te werken. Dit kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen voor werkgevers en heeft daarom een grote impact op het bedrijfsleven. Onze rechercheurs zijn getraind in diverse onderzoeksmethoden, waaronder observatie, interviewtechnieken en het gebruik van technologische hulpmiddelen zoals GPS bakens, cameratoezicht en telefoontaps.

Bij het uitvoeren van een verzuimfraude onderzoek werken we nauw samen met jou als opdrachtgever en je advocaat. We begrijpen dat verzuimfraude een gevoelige zaak is en dat er veel op het spel staat voor alle betrokken partijen. Daarom stellen we altijd in overleg met jou een plan van aanpak op, waarbij we rekening houden met de specifieke omstandigheden van de zaak en de belangen van alle betrokken partijen.

Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van verzuimfraude onderzoek kunnen we snel en effectief optreden en de schade voor de werkgever beperken. Bovendien werken we altijd volgens de geldende wet- en regelgeving, zodat het onderzoek rechtmatig is en het verzamelde bewijs gebruikt kan worden in een eventuele juridische procedure.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Privé Detective Groningen
“Door het onderzoek van het Haagsch Recherchebureau is de verzuimfraude bewezen en kan ik me weer bezighouden met ondernemen.”
Voordelen

Wat maakt ons uniek?

Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
Onafhankelijke bewijslast voor in de rechtbank.
Onafhankelijk bewijs voor je aangifte bij de Nationale Politie.
Hoog opgeleide rechercheurs met ieder een specialisme.
ID-check om de veiligheid van alle betrokkenen te waarborgen.
Je eigen Tactisch Rechercheur als vast aanspreekpunt.
Iedere dag van 09:00 - 23:00 uur bereikbaar voor jou.

Je signaleert het

Ziekteverzuim werknemer

Als je de touwtjes in handen hebt en vermoedt dat er sprake is van verzuimfraude in je organisatie, is het tijd om proactief te handelen. Verzuimfraude kan aanzienlijke schade toebrengen aan je bedrijf, zowel financieel als qua werknemersmorale. Bij Haagsch Recherchebureau begrijpen we de druk waarmee je te maken hebt, en we staan klaar om je te helpen.
Kantoor Jan-Paul Kreukniet
Kantoor Jan-Paul Kreukniet

Je laat het onderzoeken

Verzuimfraude Onderzoek

Ons proactieve verzuimfraude onderzoeksteam is erop gericht om potentiële fraudeurs op te sporen voordat de schade escaleert. We kunnen discreet en professioneel observaties uitvoeren, interviews afnemen en technologische hulpmiddelen inzetten om bewijs te verzamelen. Onze expertise stelt ons in staat om snel te handelen en de financiële gevolgen voor je bedrijf te minimaliseren.

Je voorkomt het

Verzuim Preventiemaatregelen

Samenwerken met ons betekent dat je een strategisch voordeel hebt. We helpen je niet alleen bij het ontmaskeren van fraudeurs, maar ook bij het ontwikkelen van preventieve maatregelen om toekomstige verzuimfraude te voorkomen. Neem de controle over je bedrijf terug en bescherm je belangen met Haagsch Recherchebureau.
Kantoor Jan-Paul Kreukniet
Bekend van
Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor jou kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in jouw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we je. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door
Betrouwbaar & Integer

Onderzoek Verdacht Ziekteverzuim

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in de buurt.
Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Haagsch Recherchebureau
WhatsApp Logo