Kosten Privé Detective

Wat kost een Privé Detective?

Wat kost een privé detective? Het is lastig daar antwoord op te geven, daar het zeer afhankelijk is van het type onderzoek, de in te zetten specialisten en middelen en de aanwezige risico's.

Als indicatie kun je ons uurtarief vanaf 99,- excl. btw per tactisch rechercheur aanhouden. Voor digitaal onderzoek rekenen we een uurtarief vanaf 125,- excl. btw per digitaal specialist. Voor crypto onderzoek rekenen we een uurtarief vanaf 150,- excl. btw per crypto specialist.

Onze recherche onderzoeken voor particulieren starten bij € 750,- incl. btw. Onze recherche onderzoeken voor bedrijven starten bij € 2000,- excl. btw.

Vanwege onze multidisciplinaire zienswijze zetten wij verschillende middelen in. Denk hierbij aan o.a. tactisch onderzoek, interviews, buurtonderzoek, digitaal onderzoek en observaties. Hierdoor kunnen we onze diensten scherp aanbieden en bieden we je optimaal onderzoeksresultaat.
24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Privé Detective Den Haag
“Ik vermoedde dat ik was opgelicht, het Haagsch Recherchebureau bevestigde mijn vermoedens middels digitaal onderzoek en hielp me bij het doen van aangifte bij de politie.”
Bekend van

Onze voordelen

Wat maakt ons uniek?

Kosteloos adviesgesprek om al je vragen te beantwoorden.
Met beëdigde tolken nemen we cultuur- en taalbarrières weg.
Landelijk netwerk van hoogopgeleide rechercheurs.
Voorop in innovatie met specialistische middelen en software.
Persoonlijke benadering door jouw vaste rechercheur.
Onafhankelijke bewijslast voor je aangifte of in de rechtbank.
Vergunning van Ministerie Justitie & Veiligheid  • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
Erkend door
Vrijblijvend advies

Privé Detective Kosten

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek bij jou in de buurt.
Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Kantoor Haagsch Recherchebureau
Haagsch Recherchebureau
WhatsApp Logo