Deel je dossierDoe de ID-check

Fysieke pentest

Fysieke pentest uitvoeren?

In een wereld waar digitale beveiliging vaak de voorkeur krijgt, is het van cruciaal belang om de fysieke aspecten van jouw organisatie's veiligheid niet te vergeten. Haagsch Recherchebureau brengt je de oplossing met onze gespecialiseerde fysieke pentest, gericht op het identificeren van kwetsbaarheden in jouw fysieke beveiliging. Deze test is speciaal ontworpen om zwakke plekken in jouw beveiligingssysteem bloot te leggen, van toegangscontroles tot interne beveiligingsprocedures, waardoor jouw organisatie beschermd wordt tegen social engineering en fraude.

Onze experts simuleren real-life aanvalsscenario's om de effectiviteit van jouw huidige beveiligingsmaatregelen te testen. Door gebruik te maken van technieken uit de wereld van social engineering, onderzoeken we hoe gemakkelijk een ongeautoriseerde persoon toegang kan krijgen tot jouw faciliteiten en gevoelige informatie. Deze grondige aanpak biedt niet alleen inzicht in de huidige staat van jouw beveiliging, maar helpt ook bij het vormen van robuuste strategieën voor fraudepreventie. Met onze fysieke pentest wordt jouw organisatie niet alleen bewust van de risico's, maar ook uitgerust met de kennis en tools om deze proactief aan te pakken.

Ontdek hoe veilig jouw organisatie werkelijk is en neem vandaag nog de eerste stap naar verbeterde beveiliging met onze fysieke pentest.

Fysieke pentest

Direct vertrouwelijk contact met een bedrijfsrechercheur

Fysieke Pentest door Haagsch Recherchebureau
Erkend door

Onze voordelen

Wat maakt ons uniek?

Kosteloos adviesgesprek om al je vragen te beantwoorden.
Met beëdigde tolken nemen we cultuur- en taalbarrières weg.
Aandacht voor diversiteit, inclusie en gelijke behandeling.
Veilig vertrouwelijke informatie delen volgens ISO 27001.
Landelijk netwerk van hoogopgeleide rechercheurs.
Voorop in innovatie met specialistische middelen en software.
Persoonlijke benadering door jouw vaste rechercheur.
ID-check om jouw privacy & veiligheid te waarborgen.
Onafhankelijke bewijslast voor gebruik in de rechtbank.
Onafhankelijk bewijs voor je aangifte bij de Nationale Politie.
Vergunning van Ministerie Justitie & Veiligheid  • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
Bekend van

Kosten Fysieke Pentest

Wat kost een fysieke pentest?

De kosten van een Fysieke pentest zijn uiteenlopend en zijn sterk afhankelijk van de doelstelling, hoeveelheid beschikbare informatie, dreiging, locatie en het benodigde specialisme.

Elke fysieke pentest is anders, samen kijken we graag samen met jou wat er in jouw geval nodig is. Dit doen we in een kosteloos adviesgesprek bij ons of bij jou op kantoor.

Een fysieke pentest begint bij € 650,- excl. btw. Hierbij zijn een intake, (kort) vooronderzoek en een rapportage inbegrepen.
Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
5 signalen van vreemdgaan

Voorkom erger, werk preventief

Fysieke pentest laten uitvoeren?

Onze bedrijfsrechercheurs werken landelijk en staan altijd voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek bij jou in de buurt.
Elke dag van 09:00 - 23:00 uur bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze bedrijfsrechercheurs

Haagsch  Recherchebureau
WhatsApp Logo