Nieuw!

Breng je bedrijfsrisico’s in kaart

MKB Risicoscan

Bij het Haagsch Recherchebureau begrijpen we dat ondernemers zoals jij dagelijks te maken hebben met diverse uitdagingen en risico's. Wij zijn er om je te ondersteunen bij het identificeren, analyseren en beheersen van deze risico's, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Onze deskundige en ervaren professionals bieden een breed scala aan diensten op het gebied van risicobeheer en bedrijfsveiligheid. Of het nu gaat om het in kaart brengen van potentiële bedreigingen, het identificeren van zwakke punten in je bedrijfsprocessen, het uitvoeren van achtergrondcontroles of het onderzoeken van mogelijke fraude, wij staan voor je klaar. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit, integriteit en vertrouwelijkheid.

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom werken we nauw met je samen om een op maat gemaakte aanpak te ontwikkelen die past bij jouw situatie en doelstellingen.

Altijd inzicht

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Mijn vrouw ging vreemd
“Na het aanvragen van de MKB risicoscan hadden we niet verwacht dat we zoveel moesten aanpakken. Wij zijn nog wel even bezig, dank!”
4 sterren beoordeling
Breng het in kaart

Frauderisico

Fraude kan een aanzienlijke impact hebben op een organisatie en kent vele mogelijke bronnen - leveranciers, personeel en flexwerkers. Het is essentieel om de juiste controles uit te voeren, zoals het controleren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), rijbewijzen, en eventuele schulden van potentiële medewerkers.
Frauderisico - MKB Risicoscan
Beveiligingsrisico - MKB Risicoscan
Breng het in kaart

Beveiligingsrisico

Toegangscontrole tot gebouwen en ruimtes, ondersteund door camerabewaking, kan helpen om ongewenste incidenten te voorkomen. Het is belangrijk om regelmatig fysieke pentests uit te voeren om de beveiliging te testen. Voor bedrijfsvoertuigen kunnen GPS-trackers en brandstofmonitoring nuttig zijn. Vergeet ook niet dat voor het gebruik van (verborgen) camera's de toestemming van de ondernemingsraad vereist is.
Bekend van
Breng het in kaart

Verzuimrisico

Het risico van verzuimfraude is reëel. Daarom is het belangrijk om samen te werken met een bedrijfsarts, een arbobureau en een vertrouwenspersoon, en om een verzuimverzekering te hebben. Het is essentieel om te weten wat te doen bij mogelijke verzuimfraude en om medewerkers bewust te maken van de gevolgen hiervan.
Verzuimrisico - MKB Risicoscan
Cyberrisico - MKB Risicoscan
Breng het in kaart

Cyberrisico

In deze digitale tijd is het cyberrisico enorm. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan privacy, compliance, en het voorkomen van phishing-aanvallen. Een cyberverzekering kan nuttig zijn om de kosten te dekken in geval van een incident. Net als bij het frauderisico, moet de toegang tot systemen zorgvuldig worden beheerd om datalekken te voorkomen, bijvoorbeeld door de inzet van een wachtwoordmanager.
Erkend door
Voordelen

Wat maakt ons uniek?

Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
Onafhankelijke bewijslast voor in de rechtbank.
Onafhankelijk bewijs voor je aangifte bij de Nationale Politie.
Hoog opgeleide rechercheurs met ieder een specialisme.
ID-check om de veiligheid van alle betrokkenen te waarborgen.
Je eigen Tactisch Rechercheur als vast aanspreekpunt.
Iedere dag van 09:00 - 23:00 uur bereikbaar voor jou.
Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor jou kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we je terug. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
WhatsApp Logo