Dé Bedrijfsfraude Specialist

Overtreding Concurrentiebeding

Bent u op zoek naar een recherche specialist bij het onderzoeken van een mogelijke overtreding van een concurrentiebeding of relatiebeding? Het Haagsch Recherchebureau is een gerenommeerd bureau dat gespecialiseerd is in verschillende soorten onderzoeken, waaronder onderzoek naar relatiebedingen en concurrentiebedingen.

Een relatiebeding en concurrentiebeding zijn veelvoorkomende clausules in arbeidscontracten en overeenkomsten tussen bedrijven en hun werknemers. Een relatiebeding beperkt de werknemer in zijn of haar mogelijkheden om na het beëindigen van het dienstverband contact te onderhouden met klanten of relaties van het bedrijf. Een concurrentiebeding beperkt de werknemer in zijn of haar mogelijkheden om na het beëindigen van het dienstverband in dezelfde branche werkzaam te zijn bij een concurrent.

Het is voor bedrijven van groot belang dat deze bedingen worden nageleefd door voormalige werknemers, omdat schending van deze bedingen grote financiële gevolgen kan hebben voor het bedrijf. Het Haagsch Recherchebureau kan hierbij helpen door middel van een gedegen onderzoek.

Het onderzoek naar relatiebedingen en concurrentiebedingen omvat onder meer het opsporen van mogelijke schendingen, het verzamelen van bewijsmateriaal en het rapporteren van de bevindingen aan de opdrachtgever. Het Haagsch Recherchebureau werkt hierbij nauw samen met advocatenkantoren om ervoor te zorgen dat de opdrachtgever optimaal wordt ondersteund in het geval van een geschil.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Privé Detective Groningen
“Door het onderzoek van het Haagsch Recherchebureau is de verzuimfraude bewezen en kan ik me weer bezighouden met ondernemen.”
Voordelen

Wat maakt ons uniek?

Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie - POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
Een ID check om de privacy van alle betrokkenen te waarborgen.
Met onze tactische software gaan we voorbereid op pad.
Specialistische heimelijke middelen in eigen beheer.
Altijd een breed (hybride) wagenpark beschikbaar.
Elke rechercheur heeft onze specialistische rijopleiding gevolgd.
Elke rechercheur heeft onze observatie opleiding gevolgd.
Bekend van
Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door
Betrouwbaar & Integer

Overtreding Concurrentiebeding

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en bezoekadressen in Amsterdam, Zwolle en Rotterdam zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek bij u in de buurt.
Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Haagsch Recherchebureau
WhatsApp Logo