Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie
Gescreend door Nationale Politie
Landelijk Netwerk van Rechercheurs

Integriteit als speerpunt

Pre-employment Screening

Pre-employment screening is een essentieel onderdeel van het wervingsproces voor bedrijven en organisaties. Het helpt werkgevers om potentiële werknemers te screenen op verschillende aspecten, zoals hun professionele achtergrond, persoonlijke integriteit en criminaliteit. Dit zorgt ervoor dat werkgevers het vertrouwen hebben dat ze de juiste kandidaat aannemen voor de juiste functie.

Het Haagsch Recherchebureau begrijpt het belang van zorgvuldigheid bij het selecteren van nieuwe werknemers. Daarom voeren ze een grondige screening uit van de potentiële kandidaten. Het bureau verzamelt informatie over de kandidaat van verschillende bronnen, zoals de politie, het internet en referenties. Hierdoor kunnen ze een volledig beeld krijgen van de achtergrond van de kandidaat en eventuele risico's die verbonden zijn aan het aannemen van deze persoon.

Een achtergrondonderzoek is één van de belangrijkste onderdelen van pre-employment screening. Het Haagsch Recherchebureau voert diepgaande achtergrondonderzoeken uit om inzicht te krijgen in het verleden van de kandidaat. Dit omvat onder meer het controleren van identiteit en adresgegevens, het onderzoeken van de werkgeschiedenis, het opsporen van criminele activiteiten en het controleren van financiële achtergronden. Door dit te doen, kan het Haagsch Recherchebureau werkgevers helpen bij het identificeren van potentiële risico's en het verminderen van de kans op toekomstige problemen.

Naast achtergrondonderzoeken voert het Haagsch Recherchebureau ook integriteitsonderzoeken uit. Dit type onderzoek wordt uitgevoerd om te beoordelen of een kandidaat geschikt is voor de functie en of ze voldoen aan de integriteitsnormen van het bedrijf. Integriteitsonderzoeken omvatten het beoordelen van de morele waarden en ethische normen van een persoon, het onderzoeken van criminele antecedenten en het evalueren van de financiële achtergrond van de persoon.

We bieden ook maatwerkoplossingen voor bedrijven. Dit betekent dat de screeningsprocedure wordt afgestemd op de specifieke behoeften en eisen van het bedrijf. Dit zorgt ervoor dat het bedrijf alleen de informatie krijgt die relevant is voor de functie die de kandidaat gaat vervullen. Het bureau houdt hierbij rekening met de privacy van de kandidaat en zorgt ervoor dat de informatie alleen gebruikt wordt voor het doel waarvoor het verzameld is.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Mijn vrouw ging vreemd
“We hadden een slecht onderbuikgevoel bij onze sollicitant. Door de screening en het interview werd duidelijk waarom. Dank!”
Bekend van
Kosten Screening

Wat kost een Screening?

De kosten van een Screening zijn uiteenlopend en zijn afhankelijk van de zwaarte. Zo bieden we een referentie en CV check aan, maar bieden we ook de mogelijkheid tot het interviewen van uw sollicitant bij u op kantoor of door middel van een huisbezoek. Vaak komt hier interessante informatie uit voort, waarop kan worden door gerechercheerd. Hiermee weet u wie u in uw bedrijf binnenhaalt en kunt u weer verder met ondernemen.

Tevens behoort een Identiteitscontrole, BKR check, VOG aanvraag en Diploma check tot de mogelijkheden.

Vanwege onze multidisciplinaire zienswijze zetten wij verschillende middelen in. Denk hierbij aan o.a. tactisch onderzoek, interviews en digitaal onderzoek. Hierdoor kunnen we onze diensten scherp aanbieden en bieden we u optimaal onderzoeksresultaat.
Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
5 signalen van vreemdgaan
Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door
WhatsApp Logo