Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie
Gescreend door Nationale Politie
Landelijk Netwerk van Rechercheurs
Kennismaken met de

Privé Detective in Amsterdam?

Bent u op zoek naar een professioneel recherchebureau bij het onderzoeken van een persoonlijke of zakelijke casus in Amsterdam, Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Aerdenhout, Laren, Heemstede, Almere of Schiphol? Zoek niet verder, want het Haagsch Recherchebureau is uw recherche partner.

Onze rechercheurs zijn 24/7 inzetbaar en hebben een multidisciplinaire aanpak. We kunnen u helpen bij Privé Detective, Bedrijfsrecherche en Screening.

Ons team staat garant voor kwaliteit met tactisch onderzoek, interviews, buurtonderzoek, digitaal onderzoek en observaties. Dit alles om u te voorzien van gefundeerd onafhankelijk bewijs. Laat ons u helpen bij het oplossen van uw zorgen en vermoedens.

24/7 bereikbaar

Direct contact met onze rechercheurs

Privé Detective Amsterdam
“Door het onderzoek van het Haagsch Recherchebureau is de fraude binnen mijn bedrijf gestopt en kan ik me weer bezighouden met ondernemen.”
4.5 sterren beoordeling
Bekend van o.a.
Maak kennis met

Onze werkwijze

In een adviesgesprek bij ons op kantoor, bij u thuis of op neutraal terrein bespreken we uw casus. Aan de hand hiervan stellen we een plan van aanpak op, zoals de wet voorschrijft. Hierin wordt de aanpak beschreven, de verwachte uren, in te zetten middelen en verwachte duur. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten en wordt u tussentijds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen via onze beveiligde apps.
Privé Detective onderzoek

Wat voor recherche onderzoeken doet een Privé Detective in Amsterdam?

Een Privé Detective in Amsterdam zet zich in op particuliere dossiers en is ook bekend als particulier rechercheur en particulier onderzoeker. Zo werken we aan verschillende onderzoeken in Amsterdam, denk hierbij aan onderzoeken naar alimentatie, overspel, stalking, diefstal en vermissingen.

Elke Privé Detective volgt eerst de opleiding Particulier Onderzoeker, wordt hierna gescreend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en ontvangt een legitimatie bewijs van de Nationale Politie.
Belt u ons liever anoniem? Dat kunnen we ons goed voorstellen. U leest hier hoe.
5 signalen van vreemdgaan

Onderzoek door onze Rechercheurs

Hiervoor kunt u bij ons terecht

Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Kosten Privé Detective

Wat kost een Privé Detective in Amsterdam?

De kosten van een gecertificeerde Privé Detective in Amsterdam zijn afhankelijk van de in te zetten middelen, duur en risico's. Onze multidisciplinaire aanpak biedt een breed scala aan opties, zoals tactisch onderzoek, interviews, buurtonderzoek, digitaal onderzoek en observaties.

Dankzij onze ervaring en deskundigheid kunnen we onze diensten scherp aanbieden en u een optimaal onderzoeksresultaat bieden. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren Privé Detective in Amsterdam, kijk dan niet verder dan het Haagsch Recherchebureau.
Observant in actie
Onze aanpak

Nét even anders

Na jaren te hebben gewerkt in het bedrijfsleven en als interimmer bij de Nationale Politie is Jan-Paul Kreukniet het Haagsch Recherchebureau gestart.

Met een nieuwe visie op de particuliere onderzoeksbranche besloot hij het anders aan te pakken. Zo biedt ons bureau onder meer een eigen recherche opleiding, een landelijke netwerk van rechercheurs, kosteloze adviesgesprekken en innovatieve apps voor snelle en veilige informatiedeling.

Onze deskundige rechercheurs zijn 24/7 voor u inzetbaar en werken volgens een multidisciplinaire zienswijze. Met deze zienswijze garanderen we u hoogwaardige onderzoeken én een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Het Haagsch Recherchebureau heeft een vergunning van het Ministerie van Veiligheid & Justitie onder POB 1891 en is aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB).

Erkend door o.a.
Privé Detective Amsterdam

Vrijblijvend advies over uw zaak?

Onze rechercheurs werken landelijk en staan daarmee ook in Amsterdam 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.
Belt u ons liever anoniem? Dat kunnen we ons goed voorstellen. U leest hier hoe.
Privé Detective Amsterdam - Haagsch Recherchebureau
“Uw Privé Detective in Amsterdam”
WhatsApp Logo