Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie
Gescreend door Nationale Politie
Landelijk Netwerk van Rechercheurs

Integriteit als speerpunt

Voorkom Fraude met Uitgebreide Screening

Overweegt u een nieuwe medewerker aan te nemen? Gaat u samenwerken met een partner? Heeft u twijfels over uw toekomstig huurder? En staat binnen uw bedrijf integriteit en betrouwbaarheid hoog op de agenda?

Wij helpen u graag met de screening van uw medewerkers, huurders en partners. Tevens verzorgen we een integriteit risico scan van uw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons direct vrijblijvend of lees snel verder.

24/7 bereikbaar

Direct contact met onze rechercheurs

Mijn vrouw ging vreemd
“We hadden een slecht onderbuikgevoel bij onze sollicitant. Door de screening en het interview werd duidelijk waarom. Dank!”
4 sterren beoordeling
Bekend van o.a.
Maak kennis met

Onze werkwijze

Na een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, bij u op kantoor of op neutraal terrein, bespreken we uw wensen. Aan de hand hiervan stellen we een plan van aanpak op, zoals de wet voorschrijft. Hierin wordt de aanpak beschreven, de verwachte uren, de in te zetten middelen en de verwachte duur. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten en wordt u tussentijds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen via onze beveiligde apps.
Kosten Screening

Wat kost het uitvoeren van een Screening?

De kosten van een Screening zijn uiteenlopend en zijn afhankelijk van de zwaarte. Zo bieden we een referentie en CV check aan, maar bieden we ook de mogelijkheid tot het interviewen van uw sollicitant bij u op kantoor of door middel van een huisbezoek. Vaak komt hier interessante informatie uit voort, waarop kan worden door gerechercheerd. Hiermee weet u wie u in uw bedrijf binnenhaalt en kunt u weer verder met ondernemen.

Tevens behoort een Identiteitscontrole, BKR check, VOG aanvraag en Diploma check tot de mogelijkheden.

Vanwege onze multidisciplinaire zienswijze zetten wij verschillende middelen in. Denk hierbij aan o.a. tactisch onderzoek, interviews en digitaal onderzoek. Hierdoor kunnen we onze diensten scherp aanbieden en bieden we u optimaal onderzoeksresultaat.
5 signalen van vreemdgaan

Onderzoek door onze Rechercheurs

Hiervoor kunt u bij ons terecht

Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door o.a.
WhatsApp Logo