Integriteit als speerpunt

Voorkom fraude & risico's met onze screening

Met diverse vormen van screening, waaronder medewerker screening, pre-employment screening, leverancier screening en huurder screening, helpen we ondernemers en vastgoedbeheerders. Het is essentieel voor bedrijven en organisaties om zorgvuldig te screenen voordat ze belangrijke beslissingen nemen over het aannemen van nieuwe medewerkers, het aangaan van zakelijke relaties met leveranciers, en het verhuren van vastgoed aan huurders.

Het Haagsch Recherchebureau beschikt over de nodige kennis en expertise om deze screeningsprocessen effectief uit te voeren en bedrijven en organisaties te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Met een bewezen trackrecord en een team van ervaren onderzoekers, kan het Haagsch Recherchebureau u helpen bij het minimaliseren van risico's en het verbeteren van de betrouwbaarheid van uw zakelijke relaties en vastgoedbeheer.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Mijn vrouw ging vreemd
“We hadden een slecht onderbuikgevoel bij onze sollicitant. Door de screening en het interview werd duidelijk waarom. Dank!”
Bekend van

Screening

Welk type screenings zijn er?

Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door
WhatsApp Logo