Dé Verzuimfraude Specialist

Verzuimfraude Onderzoek

Bent u op zoek naar een recherche specialist bij het uitvoeren van een verzuimfraude onderzoek? Het Haagsch Recherchebureau is een gerenommeerd onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in het onderzoeken van verzuimfraude. Verzuimfraude is een vorm van fraude waarbij werknemers zich ziek melden om op die manier niet te hoeven werken, terwijl ze eigenlijk wel in staat zijn om te werken. Dit kan leiden tot hoge kosten voor werkgevers en heeft daarom een grote impact op het bedrijfsleven.

Onze rechercheurs zijn getraind in het uitvoeren van verschillende onderzoeksmethoden, waaronder observatie, interviewtechnieken en het gebruik van technologische hulpmiddelen zoals cameratoezicht en telefoontaps. Op deze manier kunnen ze de waarheid achterhalen en bewijs verzamelen om de fraudeur te ontmaskeren.

Wanneer we een verzuimfraude onderzoek uitvoeren, wordt er altijd nauw samengewerkt met de opdrachtgever en diens advocaat. We begrijpen dat het onderzoeken van verzuimfraude een delicate zaak is en dat er veel op het spel staat voor de betrokken partijen. Daarom wordt er altijd in overleg met de opdrachtgever een plan van aanpak opgesteld, waarbij rekening wordt gehouden met de specifieke omstandigheden van de zaak en de belangen van de betrokken partijen.

Door de jarenlange ervaring en expertise op het gebied van verzuimfraude onderzoek, kunnen we snel en effectief optreden en de schade voor de werkgever beperken. Daarnaast wordt er altijd gewerkt volgens de geldende wet- en regelgeving, zodat het onderzoek rechtmatig is en het verzamelde bewijs gebruikt kan worden in een eventuele juridische procedure.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Privé Detective Groningen
“Door het onderzoek van het Haagsch Recherchebureau is de verzuimfraude bewezen en kan ik me weer bezighouden met ondernemen.”
Voordelen

Wat maakt ons uniek?

Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie - POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
Een ID check om de privacy van alle betrokkenen te waarborgen.
Met onze tactische software gaan we voorbereid op pad.
Specialistische heimelijke middelen in eigen beheer.
Altijd een breed (hybride) wagenpark beschikbaar.
Elke rechercheur heeft onze specialistische rijopleiding gevolgd.
Elke rechercheur heeft onze observatie opleiding gevolgd.
Bekend van
Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door
Betrouwbaar & Integer

Verzuimfraude Onderzoek

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en bezoekadressen in Amsterdam, Zwolle en Rotterdam zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek bij u in de buurt.
Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Haagsch Recherchebureau
WhatsApp Logo