Mystery guest

Ontdek de kracht van een Mystery Guest

In een wereld waar fraude en social engineering steeds geavanceerder worden, bieden we je een unieke oplossing om jouw organisatie te beschermen: onze mystery guests bezoeken.

Stel je voor: mensen die zich voordoen als gewone klanten of medewerkers, maar in werkelijkheid getrainde professionals zijn die jouw organisatie doorlichten op gastvrijheid én kwetsbaarheden. Onze mystery guests zijn experts in het herkennen van tekortkomingen in jouw beveiligingsprotocollen en interne procedures. Zij simuleren realistische scenario's om te testen hoe jouw team reageert op potentiële dreigingen zoals social engineering en fraudepogingen. Zo krijg je inzicht in hoe goed jouw organisatie is voorbereid op echte aanvallen.

Elk bedrijf is uniek, en daarom passen wij onze mystery guest onderzoeken aan jouw specifieke behoeften aan. We creëren scenario's die zijn afgestemd op jouw branche, bedrijfscultuur en specifieke risico's. Dit betekent dat je niet alleen leert over algemene beveiligingsprincipes, maar ook praktische, toepasbare inzichten krijgt die relevant zijn voor jouw organisatie. Of het nu gaat om het testen van toegangscontroles, het herkennen van ongeautoriseerde informatie-uitwisseling of het detecteren van gebrekkige service, onze mystery guests leveren waardevolle feedback om jouw beveiliging en dienstverlening te versterken.

Mystery guest

Direct vertrouwelijk contact met een bedrijfsrechercheur

Mystery Guest Onderzoek bij Haagsch Recherchebureau
Erkend door

Onze voordelen

Wat maakt ons uniek?

Kosteloos adviesgesprek om al je vragen te beantwoorden.
Met beëdigde tolken nemen we cultuur- en taalbarrières weg.
Landelijk netwerk van hoogopgeleide rechercheurs.
Voorop in innovatie met specialistische middelen en software.
Persoonlijke benadering door jouw vaste rechercheur.
Onafhankelijke bewijslast voor je aangifte of in de rechtbank.
Vergunning van Ministerie Justitie & Veiligheid  • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
Aangesloten bij branchevereniging voor recherchebureaus BPOB.
In-house expertise met onze specialistische recherche academie.
Bekend van

Fraude preventie tips ontvangen?

Weten wat jij kunt doen om fraude te voorkomen en op de hoogte blijven van nieuwe fraudevormen?
Ik begrijp en stem ermee in dat Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid.
Dankjewel, je ontvangt vanaf nu onze fraude tips.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Mystery guest

Wat kost een mystery guest onderzoek?

De kosten van een Mystery guest onderzoek zijn uiteenlopend en zijn sterk afhankelijk van de doelstelling, hoeveelheid beschikbare informatie, dreiging, locatie en het benodigde specialisme.

Elk onderzoek is anders, samen kijken we graag samen met jou wat er in jouw geval nodig is. Dit doen we in een kosteloos adviesgesprek bij ons of bij jou op kantoor.

Een mystery guest onderzoek begint bij € 650,- excl. btw. Hierbij zijn een intake, (kort) vooronderzoek en een rapportage inbegrepen.
Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
5 signalen van vreemdgaan

Voorkom erger, werk preventief

Mystery guest onderzoek

Onze bedrijfsrechercheurs werken landelijk en staan altijd voor je klaar. Zowel voor het implementeren van preventie als voor recherche onderzoek.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek bij jou in de buurt.
Elke dag van 09:00 - 23:00 uur bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze bedrijfsrechercheurs

Haagsch  Recherchebureau
WhatsApp Logo
Adviesgesprek inplannen?