USB dropping

Train jij jouw personeel met USB dropping?

USB dropping is een unieke en innovatieve manier om de alertheid en compliance van jouw team op het gebied van cybersecurity te testen. Haagsch Recherchebureau biedt een gespecialiseerde USB dropping service, waarbij we op strategische locaties binnen jouw organisatie een geprepareerde USB-stick of harde schijf of netwerkkabel of oplaadkabel te plaatsen. Deze methode bootst een realistisch cyberveiligheidsrisico na, waarmee je kunt meten hoe jouw medewerkers reageren op onverwachte en potentieel gevaarlijke situaties. Het is een directe en effectieve manier om het bewustzijn en de naleving van jouw beveiligingsbeleid te toetsen.

Deze aanpak biedt niet alleen inzicht in de huidige staat van cyberveiligheid binnen jouw organisatie, maar helpt ook bij het identificeren van gebieden die verbetering behoeven. Door te analyseren hoe medewerkers omgaan met de gevonden USB-apparaten, krijg je waardevolle informatie over hun kennis en gedrag met betrekking tot cyberdreigingen. Het resultaat is een gedetailleerd rapport met bevindingen en aanbevelingen, waarmee je jouw trainingsprogramma’s en beveiligingsprotocols kunt verfijnen. Kies voor Haagsch Recherchebureau’s USB dropping service en zet een belangrijke stap naar een sterker, veiliger en meer compliant bedrijf.

Benieuwd hoe jouw team scoort? Neem vandaag nog contact op met Haagsch Recherchebureau voor meer informatie over onze USB dropping service.

USB dropping

Direct vertrouwelijk contact met een bedrijfsrechercheur

Bedrijfsrecherche Adviesgesprek bij Haagsch Recherchebureau
Erkend door

Onze voordelen

Wat maakt ons uniek?

Kosteloos adviesgesprek om al je vragen te beantwoorden.
Met beëdigde tolken nemen we cultuur- en taalbarrières weg.
Landelijk netwerk van hoogopgeleide rechercheurs.
Voorop in innovatie met specialistische middelen en software.
Persoonlijke benadering door jouw vaste rechercheur.
Onafhankelijke bewijslast voor je aangifte of in de rechtbank.
Vergunning van Ministerie Justitie & Veiligheid  • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.

Kosten USB-dropping

Wat kost een USB-dropping?

Elke USB-dropping is anders, samen kijken we graag samen met jou wat er in jouw geval nodig is. Dit doen we in een kosteloos adviesgesprek bij ons of bij jou op kantoor.

Een USB-dropping begint bij € 650,- excl. btw. Hierbij zijn een intake, (kort) vooronderzoek en een rapportage inbegrepen.
Gesprekken met onze rechercheurs zijn altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
5 signalen van vreemdgaan

Voorkom erger, werk preventief

USB dropping laten uitvoeren?

Onze bedrijfsrechercheurs werken landelijk en staan altijd voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek bij jou in de buurt.
Elke dag van 09:00 - 23:00 uur bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze bedrijfsrechercheurs

Haagsch  Recherchebureau

Aanbevolen door onze preventie experts

Ook interessant voor jou

WhatsApp Logo