Dé Recherche Specialist

Vermissing & Opsporen Persoon

Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een recherche specialist voor een vermissing of opsporen persoon? Het Haagsch Recherchebureau is uw recherche partner. Onze rechercheurs zijn 24/7 inzetbaar en hebben een multidisciplinaire aanpak.  

Het opsporen van een vermiste persoon is een ingewikkelde en gevoelige zaak. Het kan zijn dat de persoon vrijwillig is verdwenen, maar het kan ook zijn dat er sprake is van een misdrijf. In beide gevallen is het van groot belang om snel te handelen en grondig onderzoek te doen. Het Haagsch Recherchebureau is goed uitgerust om deze taak op zich te nemen.

Het bureau heeft toegang tot geavanceerde technologieën en databases die hen in staat stellen om snel en efficiënt informatie te verzamelen. Daarnaast beschikken ze over uitgebreide kennis van wet- en regelgeving, waardoor ze zorgvuldig te werk gaan en de privacy van betrokkenen respecteren.

Het opsporen van een vermist persoon is niet alleen een zaak van politie en justitie. Soms hebben zij niet de middelen of de tijd om een uitgebreid onderzoek te doen. In dat geval kan het Haagsch Recherchebureau een waardevolle aanvulling zijn op het werk van de politie. Zij kunnen op een discrete manier informatie verzamelen en eventuele aanwijzingen vinden die de politie over het hoofd heeft gezien.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Privé Detective Groningen
“Door het Haagsch Recherchebureau ben ik geholpen in het opsporen van een voor mij lang verloren persoon, en het vaststellen van mogelijke stappen om aan deze persoon een bericht te doen toekomen, dat heel lang "in de pen" gezeten heeft.”
Voordelen

Wat maakt ons uniek?

Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie - POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
Een ID check om de privacy van alle betrokkenen te waarborgen.
Met onze tactische software gaan we voorbereid op pad.
Specialistische heimelijke middelen in eigen beheer.
Altijd een breed (hybride) wagenpark beschikbaar.
Elke rechercheur heeft onze specialistische rijopleiding gevolgd.
Elke rechercheur heeft onze observatie opleiding gevolgd.
Bekend van
Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door
Betrouwbaar & Integer

Vermissing & Opsporen Persoon

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en bezoekadressen in Amsterdam, Zwolle en Rotterdam zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek bij u in de buurt.
Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Haagsch Recherchebureau
WhatsApp Logo