Dé Recherche Specialist

Vermissing & Opsporen Persoon

Ben je als particulier of bedrijf op zoek naar een recherche specialist voor het opsporen van een persoon? Het Haagsch Recherchebureau is jouw betrouwbare recherche partner. Onze rechercheurs staan 24/7 paraat en hanteren een multidisciplinaire aanpak. Het opsporen van een vermist persoon is een complexe en gevoelige zaak, waarbij snel en grondig handelen essentieel is. Bij het Haagsch Recherchebureau beschikken we over geavanceerde technologieën en uitgebreide databases, waardoor we snel en efficiënt informatie kunnen verzamelen. Daarnaast hebben we gedegen kennis van wet- en regelgeving, waardoor we zorgvuldig te werk gaan en de privacy van betrokkenen respecteren.

Naast politie en justitie kan het Haagsch Recherchebureau een waardevolle aanvulling zijn bij het opsporen van vermiste personen. Soms hebben zij niet voldoende middelen of tijd om uitgebreid onderzoek te doen. In zulke gevallen kunnen wij op discrete wijze informatie verzamelen en mogelijk aanwijzingen vinden die over het hoofd zijn gezien. Onze expertise kan het werk van de politie versterken.

Vertrouw op het Haagsch Recherchebureau om de vermiste persoon op te sporen. Met onze professionele aanpak, toegang tot geavanceerde technologieën en diepgaande kennis van wet- en regelgeving zorgen we voor een grondig en efficiënt onderzoek.

24/7 bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze rechercheurs

Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Privé Detective Groningen
“Door het Haagsch Recherchebureau ben ik geholpen in het opsporen van een voor mij lang verloren persoon, en het vaststellen van mogelijke stappen om aan deze persoon een bericht te doen toekomen, dat heel lang "in de pen" gezeten heeft.”
Voordelen

Wat maakt ons uniek?

Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.
Onafhankelijke bewijslast voor in de rechtbank.
Onafhankelijk bewijs voor je aangifte bij de Nationale Politie.
Hoog opgeleide rechercheurs met ieder een specialisme.
ID-check om de veiligheid van alle betrokkenen te waarborgen.
Je eigen Tactisch Rechercheur als vast aanspreekpunt.
Iedere dag van 09:00 - 23:00 uur bereikbaar voor jou.
Bekend van
Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor jou kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in jouw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we je. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Erkend door
Betrouwbaar & Integer

Vermissing & Opsporen Persoon

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek in de buurt.
Een gesprek met onze rechercheurs is altijd vertrouwelijk vanwege ons beroepsgeheim.
Haagsch Recherchebureau
WhatsApp Logo