Deel je dossierDoe de ID-check

PERSBERICHT

Haagsch Recherchebureau introduceert recherche abonnement voor (MKB) ondernemers

DEN HAAG - In een wereld waar bedrijfsfraude een alsmaar groeiende zorg is voor ondernemers, introduceert Haagsch Recherchebureau een revolutionaire dienst: een recherche abonnement dat bedrijven 24/7 direct toegang biedt tot persoonlijk en deskundig advies bij vermoedens van fraude. Het recherche abonnement is meer dan een service; het is een belofte van veiligheid, een rechercheur als sparringpartner die dag en nacht bereikbaar is.

"Elke ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met fraude. Het is dan cruciaal om snel en doeltreffend te kunnen reageren," legt Jan-Paul Kreukniet, oprichter van Haagsch Recherchebureau, uit. "Met ons recherche abonnement hebben ondernemers direct een vertrouwd contactpersoon. Rechercheurs die niet alleen naar de cijfers kijken, maar ook de mens achter het bedrijf begrijpen."

Uniek in Nederland

Dit unieke abonnement maakt Haagsch Recherchebureau de eerste in Nederland die zo’n service aanbiedt. In een tijd waarin technologische ontwikkelingen en ondermijning bijdragen aan meer geavanceerde vormen van bedrijfsfraude, komt deze toegankelijkheid als geroepen. Want als ondernemer wilt u niet wachten op een afspraak terwijl uw bedrijf mogelijk gevaar loopt. U heeft behoefte aan een rechercheur die uw bedrijf kent, die weet hoe de organisatie in elkaar zit en al op de hoogte is van de bedrijfscultuur en -structuur.

Het recherche abonnement betekent dat u kunt rekenen op een betrouwbare rechercheur met gedegen kennis van zaken, die onafhankelijk en naast u staat met een stevig netwerk. Uw vertrouwde contactpersoon wordt uw persoonlijke adviseur op momenten wanneer u het meest in nood bent: zij zorgen voor inzicht, rust en handelen met de nodige discretie.

Voorbereid op fraude

"Bescherming tegen fraude begint met een goede voorbereiding en een sterk partnerschap," zegt Kreukniet. "Onze abonnees kunnen rustiger slapen, wetende dat er altijd iemand klaarstaat die hun situatie begrijpt en die meteen kan schakelen bij problemen. Als strategische partner leveren wij maatwerk en bouwen wij een relatie op met onze klanten die gebaseerd is op vertrouwen en expertise."

Toenemende ondermijning

Haagsch Recherchebureau tilt met dit abonnement de veiligheid van Nederlandse ondernemingen naar een hoger niveau. Dit initiatief brengt niet alleen gemoedsrust, maar versterkt ook de strijd tegen toenemende ondermijning. Ondernemers die zich aansluiten bij dit abonnement zullen ervaren dat voorkomen echt beter is dan genezen en dat een vaste rechercheur op afroep niet langer een luxe is, maar een noodzaak.

Wilt u meer lezen over het recherche abonnement? Bezoek dan:

https://haagschrecherchebureau.nl/recherche-abonnement