USB dropping

Train jij jouw personeel met USB dropping?

USB dropping is een unieke en innovatieve manier om de alertheid en compliance van jouw team op het gebied van cybersecurity te testen. Haagsch Recherchebureau biedt een gespecialiseerde USB dropping service, waarbij we op strategische locaties binnen jouw organisatie een geprepareerde USB-stick of harde schijf of oplaadkabel te plaatsen. Deze methode bootst een realistisch cyberveiligheidsrisico na, waarmee je kunt meten hoe jouw medewerkers reageren op onverwachte en potentieel gevaarlijke situaties. Het is een directe en effectieve manier om het bewustzijn en de naleving van jouw beveiligingsbeleid te toetsen.

Deze aanpak biedt niet alleen inzicht in de huidige staat van cyberveiligheid binnen jouw organisatie, maar helpt ook bij het identificeren van gebieden die verbetering behoeven. Door te analyseren hoe medewerkers omgaan met de gevonden USB-apparaten, krijg je waardevolle informatie over hun kennis en gedrag met betrekking tot cyberdreigingen. Het resultaat is een gedetailleerd rapport met bevindingen en aanbevelingen, waarmee je jouw trainingsprogramma’s en beveiligingsprotocols kunt verfijnen. Kies voor Haagsch Recherchebureau’s USB dropping service en zet een belangrijke stap naar een sterker, veiliger en meer compliant bedrijf.

Benieuwd hoe jouw team scoort? Neem vandaag nog contact op met Haagsch Recherchebureau voor meer informatie over onze USB dropping service.

USB dropping

Direct vertrouwelijk contact met een bedrijfsrechercheur

Bedrijfsrecherche Adviesgesprek bij Haagsch Recherchebureau
Erkend door
Onze voordelen

Wat maakt ons uniek?

Kosteloos adviesgesprek om al je vragen te beantwoorden.
Samen kijken we naar de mogelijkheden in jouw zaak.
Landelijk netwerk van hoogopgeleide rechercheurs.
Voorop in innovatie met specialistische middelen en software.
Persoonlijke benadering door jouw vaste rechercheur.
ID-check om jouw privacy & veiligheid te waarborgen.
Onafhankelijke bewijslast voor gebruik in de rechtbank.
Onafhankelijk bewijs voor je aangifte bij de Nationale Politie.
Vergunning van Ministerie Justitie & Veiligheid  • POB 1891.
Elke rechercheur is gescreend door de Nationale Politie.

Voorkom erger, werk preventief

USB dropping laten uitvoeren?

Onze bedrijfsrechercheurs werken landelijk en staan altijd voor je klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze propositie.

Met ons kantoor in Den Haag en vergaderlocaties in het land zijn we altijd dichtbij voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek bij jou in de buurt.
Elke dag van 09:00 - 23:00 uur bereikbaar

Direct vertrouwelijk contact met onze bedrijfsrechercheurs

Haagsch  Recherchebureau

Aanbevolen door onze preventie experts

Ook interessant voor jou

WhatsApp Logo