Jij beleeft het

Aan de slag voor Haagsch Recherchebureau?

Welkom bij Haagsch Recherchebureau - waar we de norm uitdagen en het allemaal net even anders doen. Bij ons draait alles om het leveren van kwaliteit en het bieden van een omgeving waarin jij als rechercheur kunt excelleren.
Jij beleeft het

Specialistische opleiding

Wij geloven we dat een gedegen opleiding de basis vormt voor succes in ons vakgebied. Daarom investeren we in jouw groei en bieden we een uitgebreid trainingsprogramma aan dat je helpt om je vaardigheden door te ontwikkelen.
Kantoor Jan-Paul Kreukniet
Kantoor Jan-Paul Kreukniet
Jij beleeft het

Goede verdiensten

Naast onze focus op opleiding, erkennen we de waarde van goed werk en bieden we competitieve verdiensten aan onze rechercheurs. We begrijpen dat jouw expertise en toewijding essentieel zijn voor ons succes.
Jij beleeft het

Multidisciplinair team

Bij ons ben je een gewaardeerd lid van ons multidisciplinaire en enthousiaste rechercheteam. We geloven in de kracht van diversiteit en moedigen een open en inclusieve cultuur aan. Samen werken we als disruptor binnen de markt.
Kantoor Jan-Paul Kreukniet
Kantoor Jan-Paul Kreukniet
Jij beleeft het

Innovatieve software

Als rechercheur krijg je toegang tot waardevolle tools en innovatieve software die je in staat stellen om serieus genomen te worden in je werk. We begrijpen dat de juiste middelen cruciaal zijn om effectief en veilig te kunnen opereren.
Onze vacatures

Versterk jij ons rechercheteam?

Erkend door
WhatsApp Logo