Deel je dossierDoe de ID-check

PERSBERICHT

Ondermijning bedreigt MKB-bedrijven: hoe MKB Risicoscan veiligheid verhoogd en fraude beperkt

DEN HAAG - Haagsch Recherchebureau introduceert innovatieve risicoscan voor MKB-bedrijven: Een diepgaand inzicht in fysieke veiligheid, protocollen, verzuim- en diefstalrisico's, en online veiligheid.

Haagsch Recherchebureau kondigt met trots de lancering aan van hun nieuwste product, een geavanceerde risicoscan die speciaal is ontworpen om MKB-bedrijven te beschermen tegen een breed scala aan bedreigingen, waaronder ondermijning. Deze veelzijdige risicoscan biedt ondernemers en managers een volledig overzicht van potentiële risico's op het gebied van fysieke veiligheid, interne protocollen, verzuim en diefstal, evenals online veiligheid.

Het MKB speelt een cruciale rol in de groei van onze economie, maar helaas zijn ook zij vatbaar voor ondermijning, een toenemend probleem dat de integriteit van onze bedrijfsomgeving aantast. Haagsch Recherchebureau begrijpt de unieke behoeften van het MKB en heeft daarom een innovatieve risicoscan ontwikkeld die volledig is afgestemd op de specifieke eisen van deze bedrijven.

“Met onze MKB risicoscan hebben ondernemers terug grip in hun bedrijfsrisico’s en kunnen ze weer bouwen aan de toekomst van hun bedrijf”

Jan-Paul Kreukniet, Rechercheur & Eigenaar @ Haagsch Recherchebureau

Diepgaande bescherming voor het MKB

Met de risicoscan van het Haagsch Recherchebureau kunnen MKB-bedrijven nu proactief bedreigingen identificeren en aanpakken voordat ze een negatieve impact hebben op de bedrijfsvoering. Deze uitgebreide beoordeling omvat een grondige analyse van interne veiligheidsprotocollen, waardoor eventuele zwakke punten in het systeem aan het licht komen en kunnen worden versterkt.

Bovendien biedt de risicoscan een diepgaand inzicht in verzuim- en diefstalrisico's, waardoor bedrijven de nodige stappen kunnen ondernemen om hun personeel en activa te beschermen. Van preventieve maatregelen tot bewustwordingstrainingen, Haagsch Recherchebureau ondersteunt MKB-bedrijven bij het opzetten van een robuuste beveiligingsinfrastructuur.

Online veiligheid in het licht van ondermijning

Ondermijning beperkt zich niet alleen tot fysieke bedreigingen, maar kan ook online plaatsvinden. Met de toenemende afhankelijkheid van digitale technologieën worden MKB-bedrijven geconfronteerd met nieuwe uitdagingen op het gebied van online veiligheid. De risicoscan van Haagsch Recherchebureau onderzoekt potentiële cyberbedreigingen en levert aanbevelingen om de gegevensbeveiliging te versterken en te voldoen aan de nieuwste privacywetgeving.

Het team van ervaren rechercheurs bij Haagsch Recherchebureau staat klaar om MKB-bedrijven te ondersteunen bij het beheersen van ondermijning en andere risico's, en bij het opbouwen van een veiligere werkomgeving.