Vergunning van Ministerie Veiligheid & Justitie
Gescreend door Nationale Politie
Landelijk Netwerk van Rechercheurs
Kennismaken met de

Privé Detective van Rotterdam?

Bent u op zoek naar een professionele Privé Detective in Rotterdam, Dordrecht of Rhoon? Zoek niet verder dan het Haagsch Recherchebureau. Onze ervaren rechercheurs zijn 24/7 inzetbaar en hebben een multidisciplinaire aanpak. Dankzij onze ervaring en deskundigheid kunnen we u helpen bij Bedrijfsrecherche, Privé Detective en Screening.

Ons team staat garant voor kwaliteit middels tactisch onderzoek, interviews, buurtonderzoek, digitaal onderzoek en observaties om u te voorzien van gefundeerd én onafhankelijk bewijs. Laat ons u helpen bij het oplossen van uw zorgen en vermoedens middels een recherche onderzoek in Rotterdam, Dordrecht en Rhoon.

24/7 bereikbaar

Direct contact met onze rechercheurs

Privé Detective Rotterdam
“Door het onderzoek van het Haagsch Recherchebureau is de fraude binnen mijn bedrijf gestopt en kan ik me weer bezighouden met ondernemen.”
4.5 sterren beoordeling
Bekend van o.a.
Brabants Dagblad Logo
Maak kennis met

Onze werkwijze

In een adviesgesprek bij ons op kantoor, bij u thuis of op neutraal terrein bespreken we uw casus. Aan de hand hiervan stellen we een plan van aanpak op, zoals de wet voorschrijft. Hierin wordt de aanpak beschreven, de verwachte uren, in te zetten middelen en verwachte duur. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten en wordt u tussentijds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen via onze beveiligde apps.
Privé detective onderzoek

Welk type recherche onderzoeken draait een Privé Detective in Rotterdam?

Een Privé Detective in Rotterdam zet zich in op particuliere dossiers en is ook bekend als particulier rechercheur en particulier onderzoeker. Zo werken we aan verschillende onderzoeken in Rotterdam, denk hierbij aan onderzoeken naar alimentatie, overspel, stalking en diefstal.

Elke Privé Detective volgt eerst de opleiding Particulier Onderzoeker, wordt hierna gescreend door het Ministerie van Veiligheid en Justitie en ontvangt een legitimatie bewijs van de Nationale Politie.
Belt u ons liever anoniem? Dat kunnen we ons goed voorstellen. U leest hier hoe.
5 signalen van vreemdgaan

Onderzoek door onze Rechercheurs

Hiervoor kunt u bij ons terecht

Terugbelverzoek

Benieuwd wat we
voor u kunnen betekenen?

Bespreek de mogelijkheden in uw dossier vertrouwelijk met een van onze rechercheurs. Binnen 4 uur bellen we u. Beloofd.

Hartelijk dank voor uw terugbelverzoek.
Onze rechercheurs nemen binnen 4 uur contact met u op.
Er ging helaas iets mis bij het versturen van het formulier.
Probeer het opnieuw of bel ons op 070 20 42 7 42
Ik begrijp en stem ermee in dat het Haagsch Recherchebureau mijn gegevens mag verzamelen, verwerken en bewaren overeenkomstig het privacybeleid als ik mijn persoonlijke gegevens deel.
Kosten Privé Detective

Wat kost een Privé Detective in Rotterdam?

De kosten van een Privé Detective in Rotterdam zijn uiteenlopend en zijn afhankelijk van de in te zetten middelen, duur en risico's.

Vanwege onze multidisciplinaire zienswijze zetten wij verschillende middelen in. Denk hierbij aan tactisch onderzoek, interviews, Open Source Intelligence (OSINT) en observaties. Hierdoor kunnen we onze diensten scherp aanbieden en bieden we u optimaal onderzoeksresultaat voor een Privé Detective in Rotterdam.
Observant in actie
Onze aanpak

Nét even anders

Na jaren te hebben gewerkt in het bedrijfsleven en als interimmer bij de Nationale Politie is Jan-Paul Kreukniet het Haagsch Recherchebureau gestart.

Met een nieuwe visie op de particuliere onderzoeksbranche besloot hij het anders aan te pakken. Zo biedt ons bureau onder meer een eigen recherche opleiding, een landelijke netwerk van rechercheurs, kosteloze adviesgesprekken en innovatieve apps voor snelle en veilige informatiedeling.

Onze deskundige rechercheurs zijn 24/7 voor u inzetbaar en werken volgens een multidisciplinaire zienswijze. Met deze zienswijze garanderen we u hoogwaardige onderzoeken én een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Het Haagsch Recherchebureau heeft een vergunning van het Ministerie van Veiligheid & Justitie onder POB 1891 en is aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureaus (BPOB).

Erkend door o.a.
Privé Detective Rotterdam

Vrijblijvend advies over uw zaak?

Onze rechercheurs werken landelijk en staan 24/7 voor u klaar. Dus ook in Rotterdam. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en maak kennis met onze unieke propositie.
Belt u ons liever anoniem? Dat kunnen we ons goed voorstellen. U leest hier hoe.
Privé Detective Rotterdam - Haagsch Recherchebureau
“Privé Detective Rotterdam”
WhatsApp Logo